AMBER Hotel

Hotele

Gdańsk, Powstańców Warszawskich 45

Agnieszka - opinia (1) Polecam, świetne miejsce na organizację imprezy okolicznościowej. Obsługa... Agnieszka Stypa (1) Organizowalismy stype w hotelu Amber. Obsluga na najwyzszym poziomie,... Jakub Polecam! (1) Bardzo fajny hotel, czyste pokoje, super śniadania i bardzo dobre jedzenie w... kachna
Amber Hotel (1) Bardzo fajny hotel. Mieszkałem tam w trakcie wyjazdu biznesowego. Wygodnie,... Jacek WESELE 28.09.2013 (1) Polecam wszystkim zorganizowanie wszelkiego rodzaju imprez w hotelu Amber.... Paweł.Ł Wesele 13_09 (1) 13 września mieliśmy wesele w hotelu Amber. Z całą odpowiedzialnością i... Anna i Adam POLECAM !!!!!!! (1) W hotelu Amber organizowaliśmy nasze wesele które miało miejsce 30 sierpnia... Monia i Adaś wesele (2) na weselu podano "oszukaną" wódkę. tzn. była to finlandia, każda banderola... Pan pobyt-wesele (1) Jedzenie znakomite.Obsluga b.mila.polecam syla Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim restaurację w hotelu Amber. Zorganizowałam tam... D.Z Spełnione marzenie o cudownym weselu! (1) Wesele zorganizowane w Hotelu Amber okazało się strzałem w 10 i spełnieniem... Ola Bardzo dobrze prowadzony hotel na wysokim poziomie. (1) Polecam wszystkim , ktorzy szukaja sali na impreze okolicznosciawa, jak... Pawel Hotel Amber- godny polecenia! (1) Hotel Amber wybraliśmy jako miejsce zorganizowania naszego przyjęcia... Asia i Tomasz dobra restauracja (1) Polecam restaurację, bardzo smaczne jedzenie w przystępnych cenach. Warto się... muerte Polecam na 1000% (1) Dnia 10.07.2010r organizowałam swój ślub w tym hotelu i jestem bardzo... Malwina