Marcel - ocena (1) Naprawdę cieszę się, że trafiłem do gabinetu AN-MED. Właśnie skończyłem... Marcel Darek - ocena (1) Super lekarze dentyści i personel wspomagający . Wszyscy zawsze uśmiechnięci... Darek Karol - ocena (1) An-Med to renomowany gabinet dentystyczny w Gdyni, który cieszy się doskonałą... Karol
Anna N - ocena (1) W klinice AN-MED leczę ząbki od wielu lat. Lekarze, w szczególności Pani... Anna N Wioletta Czuryńska - ocena (1) Personel An-Med odczarował moje doświadczenia i postrzeganie stomatologów.... Wioletta Czuryńska Karina S - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z higienizacji u Pani Alicji. Zabieg został... Karina S Grzegorz - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Coroczna higienizacja i kontrola... Grzegorz Julia - ocena (1) Od lat chodzę do kliniki An-med i jestem bardzo zadowolona. Kompleksowa... Julia Anna Nowicka - ocena (1) Polecam na 100 % .30 lat korzystam z usług z całą rodziną .Pani doktor Kasia... Anna Nowicka stefan - ocena (1) Badanie diagnostyczne wyłącznie implanta zęba 22., które przeprowadziła lek.... stefan Darek - opinia (1) Jakość wykonywanych zabiegów masakryczna. Odbudowa zęba po 4 miesiącach... Darek