Świetne zajęcia dla dzieci. (1) Zajęcia są bardzo ciekawe i dynamiczne. Prowadzący jest osobą kreatywną, ma... Rodzice 3,5 letniego Michałka. Polecamy! (1) Bardzo ciekawe i skuteczne zajęcia! W legovisku nauka to super zabawa, której... Mama Jasia Bardzo oryginalne zajecia (1) Jestem pod wrazeniem zajec angielskiego, zaskoczony i zachecony, bo widze ze... Mariusz de Wejher
Jestem zadowolony (1) Po prostu jestem zadowolony, wg mnie tak wlasnie powinny wygladac zajecia dla... zadowolony tata Bartlomieja Miejsce godne uwagi (1) Moi synowie lubia chodzic na zajecia do Legowiska i nie lubia z nich... Marek S. Takich zaj ec jeszcze nie widzialem! (1) Nie widzialem takich zajec ktore by angazowaly dzieci w taki sposob, aby... Zbyszek Zajęcia LEGO w Pasji s.c. na Morenie (1) 2012-07-09 18:00edytuj Zajęcia LEGO w Pasji s.c. na Morenie Pan Jakub... Pasja-czasdladziecka.pl Impreza urodzinowa piewsza klasa! (1) Zabawa urodzinowa udana pod każdym względem. Dzieci nnie miały ani chwili,... Zadowoleni rodzice Gorąco polecam!!! (1) Moje dziecko oraz jego goście byli zachwyceni organizacją urodzin w... zazu Kreatywność kursów (1) Kursy w idealny sposób łączą zabawę z nauka języka angielskiego. Nasze... Daniel Jestem zachwycona! (1) Jestem zachwycona urodzinkami, dzieci bawily sie fantastycznie i nie chodzilo... Zofia Polecam !!! (1) Mój syn na hasło " dzis poniedziałek i angielski " robi ze swoich ust coś na... Kasia, mama zadowolonego Bruna Moje dziecko bylo przeszczesliwe (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z urodzinek w Legowisku, dzieci byly nieustannie... Natalia Fantastyczne zajęcia (1) Nietypowa forma ale bardzo rozwijająca i zachęcająca dzieci do nauki a... Joanna Świetna zabawa w luźnej atmosferze (1) Mój syn bardzo lubi uczestniczyć w zajęciach. Świetna zabawa, swobodna... Maciej Bardzo rozwijające zajęcia!!! (1) Bardzo rozwijające zajęcia dla dzieci, ciekawie prowadzone, pomysłowo, dużo... Monika urodziny kostka (1) dzieci dobrze sie bawily, moje obawy, ze 3 godziny to za dlugo byly niepotrzebnr Anna