ANNMED

Salony masażu Rehabilitacja

Pruszcz Gdański, Wojska Polskiego 18

Patrycja - ocena (1) Byłam w Annmed nie jeden raz. Niejednokrotnie dziewczyny ratowały mnie po... Patrycja Kasia - opinia (1) Korzystam regularnie . Polecam z całego serca . Profesjonalna obsługa Kasia Patrycja N. - opinia (2) Rewelacyjny salon masażu! Spokojna i kameralna atmosfera. Sam zabieg... Patrycja N.
Maria - opinia (2) Bardzo polecam Centrum Masażu annmed!!! Korzystam regularnie z usług masaży... Maria Iza - opinia (2) Zdecydowanie najlepszy salon masażu w Pruszczu Gdańskim. Bardzo polecam Panią... Iza Najlepsza masażystka w Trójmieście (2) Pani Ania - najlepsza masażystka w Trójmieście! Gorąco polecam. Bardzo... Ewa 100% zadowolenia (1) Naprawdę polecam masaże u Pani Ani. Po kilku sesjach masażu autorskiego ból... Ela Najlepsze masażystki w trójmiescie (1) Korzystamy regularnie z usług Pani Ani i Pani Bogusi. Odwiedziliśmy wiele... ASIA i Marcin Profesjonalne miejsce dostepne dla każdego (1) Witam :-) Skorzystalam z usług Pani masażystki Bogusi i jest rewelacyjna.... Zadowolony klient z Gdańska Świetne miejsce z profesjonalną obsługą :) (1) Trafiłam do gabinetu dzięki mojej Siostrze, od której dostałam pakiet DAY SPA... Marta Cudowna osoba!!! (1) Odpowiednia osoba w odpowiednim miejscu! Pełen profesjonalizm! Angela Pełen profesjonalizm (1) W pełni profesjonalna i fachowa usługa. Zakupiłem masaż w formie zaproszenia... Stanisław mogę tylko polecić (1) Trafiłem w ręce pani Ani będąc poskręcany po udziale w maratonie , po 2... Wojciech Świetny fachowiec (2) Trafiłam kiedyś do pani Ani przez przypadek szukając ulgi przy dokuczających... Basia