polecam (1) Pełen profesjonalizm panów z warsztatu. Fachowa obsługa. Do tego miła i... Filip Powrót do Anro (1) Jak zwykle wszystko idealnie, kolejny raz wracam do Anro i kolejny raz... emem Nie polecam (2) korzystalem z ich usług 2 razy o 2 razu za duzo !! . w pierwszym aucie po... Tomi
niekompetentni pracownicy (2) zostałem wprowadzony w błąd przez pracowników i gdy przyjechałem oddać auto... KZ stanowczo odradzam (2) (..) stanowczo odradzam naprawy blacharsko lakiernicze w tym warsztacie,... regenerum Jak najbardziej polecam (1) Blacharka zrobiona jak trzeba. Naprawa wykonana kompleksowo. Cena adekwatna... Eliza Perfekcyjnie (1) Po raz trzeci skorzystałem z usług warsztatu ANRO. Tym razem również nie... Zbigniew Serdecznie polecam (1) Pomimo tak prostego serwisu jak wymiana oleju i filtrów auto zostało umyte, a... Bartek Naprawa Bezgotówkowa (1) Wszystko bezproblemowo i idealna realizacja. Porządna obsługa, super... Łukasz Krzysztof - opinia (1) Po raz kolejny skorzystałem z usług firmy ANRO, tym razem z lakiernictwa.... Krzysztof Przycinka na maksa (2) Witam ogólnie powiem tak Panowie obsługa masakra jakby za kare tam siedzieli... :P:P Pierwsza klasa (1) Oprócz drobnych rzeczy, robiłem w tym warsztacie wymianę kompletu sprzęgła i... KB Pełen profesjonalizm (1) Już kilka razy korzystałem z usług tego warsztatu (wymiana sprzęgła, linek,... Krzysztof Profesjonalny serwis i obsługa (1) Jestem zadowoloną klientką tej firmy. Oddałam auto do naprawy. Panowie... Agata Polecam (1) Jestem zadowolony z usług firmy ANRO. Naprawili mojego Passata bardzo dobrze.... Adrian super (1) Naprawa mojego auta przebiegała szybko i bezproblemowo. Dostałem samochód... Rafał Masakra ! (1) Omijajcie z daleka ,za lekko wgnieciony próg (mała w gniotka od lewarka) i... Elka Polecam (1) Z uwagi na to, że trafiłam do Anro z polecenia, a nie mogłam zanaleźć gdzie... zadowolona klientka Gorąco polecam (1) W grudniu po stłuczce szukałem warsztatu i polecono mi Anro. Wybrałem... Łukasz nie polecam (1) Raczej nie polecam, naprawa była długa, w innym warsztacie powiedzieli że... JA