Mega zadowolony! (1) Sobota, popołudniowa godzina, za oknem upał, wszyscy na plaży, ale nie firma... Igor Zadowolony (1) Duży plus za pomoc przy likwidacji szkody. Auto fachowo przygotowane do... Krzysztof Piotr - opinia (1) Z usług warsztatu korzystałem w ciągu ostatnich dwóch tygodni dwa razy. Przy... Piotr
polecam (1) Pełen profesjonalizm panów z warsztatu. Fachowa obsługa. Do tego miła i... Filip Powrót do Anro (1) Jak zwykle wszystko idealnie, kolejny raz wracam do Anro i kolejny raz... emem Nie polecam (2) korzystalem z ich usług 2 razy o 2 razu za duzo !! . w pierwszym aucie po... Tomi niekompetentni pracownicy (2) zostałem wprowadzony w błąd przez pracowników i gdy przyjechałem oddać auto... KZ stanowczo odradzam (2) (..) stanowczo odradzam naprawy blacharsko lakiernicze w tym warsztacie,... regenerum Jak najbardziej polecam (1) Blacharka zrobiona jak trzeba. Naprawa wykonana kompleksowo. Cena adekwatna... Eliza Perfekcyjnie (1) Po raz trzeci skorzystałem z usług warsztatu ANRO. Tym razem również nie... Zbigniew Serdecznie polecam (1) Pomimo tak prostego serwisu jak wymiana oleju i filtrów auto zostało umyte, a... Bartek Naprawa Bezgotówkowa (1) Wszystko bezproblemowo i idealna realizacja. Porządna obsługa, super... Łukasz Krzysztof - opinia (1) Po raz kolejny skorzystałem z usług firmy ANRO, tym razem z lakiernictwa.... Krzysztof Przycinka na maksa (2) Witam ogólnie powiem tak Panowie obsługa masakra jakby za kare tam siedzieli... :P:P Pierwsza klasa (1) Oprócz drobnych rzeczy, robiłem w tym warsztacie wymianę kompletu sprzęgła i... KB Pełen profesjonalizm (1) Już kilka razy korzystałem z usług tego warsztatu (wymiana sprzęgła, linek,... Krzysztof Profesjonalny serwis i obsługa (1) Jestem zadowoloną klientką tej firmy. Oddałam auto do naprawy. Panowie... Agata Polecam (1) Jestem zadowolony z usług firmy ANRO. Naprawili mojego Passata bardzo dobrze.... Adrian super (1) Naprawa mojego auta przebiegała szybko i bezproblemowo. Dostałem samochód... Rafał Masakra ! (1) Omijajcie z daleka ,za lekko wgnieciony próg (mała w gniotka od lewarka) i... Elka