Patyk - ocena (1) Polecam serdecznie, auto przyjęte od ręki, szybka naprawa, super dobrany... Patyk Mariusz - ocena (1) Wszystko OK Polecam. Mariusz Zbyszek i Asia - ocena (1) Solidnie wykonanana naprawa lakier super wszystkie formalności z... Zbyszek i Asia
Piotr - ocena (1) Super firma, po kolizji bramy garażowej z dachem auta zajęli się wszystkim -... Piotr Dorota - opinia (1) Polecam z całego serca warsztat ANRO. Panowie ze szczególnym zaangażowaniem... Dorota Marek - opinia (1) Bardzo dobra jakość usług. Po naprawie praktycznie nie da się odróżnić miejsc... Marek Kamil - opinia (1) Wszystko terminowo i profesjonalnie, polecam ! Auto w stanie lepszym niż... Kamil Stanisław - opinia (1) Zwracam uwagę na warsztat samochodowy „ANRO” z Gdańska-Brzeźna. Mam bardzo... Stanisław Kasia - opinia (1) Polecam - bardzo dobry kontakt, auto zrobione świetnie, plus mega szybko :) Kasia Polecam, naprawdę warto! (1) Do ANRO wróciliśmy po jakichś 10 latach... Niestety z powodu przeprowadzki... Kasia Pełen profesjonalizm + terminowość (1) Całość usługi wyceniona na maila, świetny kontakt z obsługą. Drobne rzeczy... Kamil oferta OC (1) Z oferty ubezpieczenia OC skorzystałem przy okazji likwidacji szkody z OC.... Tomasz . (1) Rzetelna i szybka naprawa, polecam Krystian Polecam (1) Warsztat godny polecenia. Zlecone naprawy wykonane rzetelnie i szybko. Mihaił Likwidacja szkody (1) Wybrałam ten warsztat z listy udostępnionej przez ubezpieczyciela i to był... Danuta Pomoc przy awarii auta (1) Jestem wdzięczna za błyskawiczną pomoc jaką pracownicy ANRO mi udzielili. Nie... Monika Polecam Anro! (1) Obsługa klienta i serwis auta na mistrzowskim poziomie. Auto naprawiane... Jakub Super serwis polecam (1) Dzięki miłej i profesjonalnej obsłudze udało się zrobić w aucie część... Michał i Karolina Super (1) Wybraliśmy się na wakacje do Gdańska, a tu co awaria samochodu. No ale na... Paweł Mega zadowolony! (1) Sobota, popołudniowa godzina, za oknem upał, wszyscy na plaży, ale nie firma... Igor