Zadowolony klient - ocena (1) Bardzo dobry zespół specjalistów. Przyjęcie auta, dokładny wywiad, kontakt w... Zadowolony klient Kudi - ocena (1) Profesjonalne i kompleksowe podejście do naprawy samochodu. Polecam. Kudi nabak - ocena (1) Jak dla mnie super warsztacik. Fachwcy i wiedzą co robią. Nie ma ściemy i... nabak
Filip - ocena (1) Profesjonalna obsługa, przystępna cena za wykonanie serwisu pojazdu,... Filip Piotr C. - ocena (1) Miła i fachowa obsługa, szybka i trafna diagnoza i profesjonalnie wykonana... Piotr C. Dawid - ocena (1) Super usługi, profesjonalne podejście do pracy, sumienność pracowników i... Dawid Małgorzata Kaszubowska - ocena (1) Polecam serdecznie Małgorzata Kaszubowska Beata - ocena (1) Zawsze profesjonalnie, szybko, i nie najrożej Beata Ewa - ocena (1) Mega sprawna naprawa i przede wszystkim rzetelna ocena stanu auta, bez... Ewa Marcin - ocena (1) Naprawiam swoje auta w AP Motors od lat, polecam Marcin Janusz - ocena (1) Wszystko super ! Polecam ten zakład. Janusz Jacek - ocena (1) Profesjonalna i sprawna obsługa, dobry kontakt i szybka naprawa samochodu.... Jacek Dominika - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Dominika Mariusz M - ocena (1) Usługa na 100% miła obsľuga i fachowe wykonanie usług . Jeszcze tam wròce i... Mariusz M Joanna - ocena (1) Wszystko super, wspaniały warsztat, przesympatyczny Pan Piotr Joanna Wojtek - ocena (1) Profesjonalna obsluga Wojtek Aldona - ocena (1) Rzetelny i profesjonalny. Aldona Klient - ocena (1) Bardzo profesjonalny warsztat. Godny polecenia Klient Joanna - ocena (1) Bardzo polecam, szybko, sprawnie i profesjonalnie Joanna Łukasz - ocena (1) Oddając samochód do AP Motors mam pewność, że wyjedzie jak nowe. Poleciłem to... Łukasz