APART- nieuczciwy sprzedawca
Witam, ja również mam bardzo nieprzyjemne doświadczenia z firmą APART. Mój naszyjnik, bardzo sporadycznie noszony i ściągany na noc odkształcił się, więc zgodnie z przysługującym mi prawem oddałam go do reklamacji... Otrzymałam odpowiedź, iż reklamacja została odrzucona ponieważ "ekspertyza wykazała widoczny ślad lutowania powstały na skutek ingerencji w strukturę naszyjnika poza serwisem firmowym Sprzedawcy"... Jest to bezczelność i oszustwo!!! Oczernianie stałego klienta bez jakichkolwiek podstaw. Sprawę skierowałam do Rzecznika Praw Konsumenta, ale tak naprawdę nic to nie wniosło nowego do sprawy. Jestem zbulwersowana i bezradna. W ostateczności odebrałam naszyjnik z salonu. Okazuje się, że naszyjnik, w miejscu, gdzie zauważyłam odkształcenia jest naprawiony, ale rzeczywiście został zlutowany. I jak ja mam draniom udowodnić, że łańcuszek był lutowany w Serwisie Apartu???? Dla mnie jest to sprawa bulwersująca, człowiek zostawia w APART ciężko zarobione pieniądze, a oni jeszcze robią z człowieka oszusta i naciągacza. Byłam stałą klientką APART, posiadam Diamentową Kartę Klienta i teraz wiem, że APART jest nieuczciwym Sprzedawcą.