AQUA AEROBIC i AQUA FITNESS u Yvette Dobroczek Jest THE BEST !!!!!!
ARGONAUT to REWELACJA. Miła atmosfera, dobry sprzęt, świetna instruktorka aquaaerobicu,która profesjonalnie prowadzi zajęcia i potrafi odpowiednio zmotywować do ciężkiej pracy nad sobą... A co bardzo ważne tu można spotkać "NORMALNYCH" ludzi... Pierwszy raz byłam na zajęciach, byłam spokojna i bardzo podobał mi się trening z panią Iwettą. Od początku do końca mojego pobytu w basenie, czułam że jestem pod fachową opieką. Szkoda tylko że tak krótko. Na początku schudłam 3,5 kg, a potem 5,9kg i tak... .Chodzę tam od dwóch lat i jeszcze sie nie zawiodłam, mam tylko nadzieje , że od września znajdzie się dla mnie miejsce bo ostatnio oto trudno. Warto korzystać z usług tej firmy polecam!!! Chociaż chodzę tam od niedawna na zajęcia aqua aerobiku do Pani Iwetty Dobroczek , to mogę z pewnością już polecić tą firmę innym, bardzo dobra i sympatyczna kadra, motywują do ćwiczeń. Klimat także bardzo przyjemny. Zaletą jest także to, że basen znajduje sie 1 minutę od przystanku autobusowego i tramwajowego przy głównej drodze, nie trzeba kręcić się i szukać.Jest miło , profesjonalnie i ceny są przystępne,i co oczywiscie najważniejsze dla mnie SCHUDŁAM 13,8kg.Jestem zachwycona postępami.To jest