AQUA

Nauka pływania Aquafitness

Gdańsk, prof. Michała Siedleckiego

Janek - ocena (1) Wiedza i doświadczenie Janek Anna Słomińska - ocena (1) Wnuki 11 10 7 lat Kontynuują 3 rok . Dzieci nie mogą doczekać się na kolejną... Anna Słomińska Igor - ocena (1) Dwoje dzieci nauczone świetnie pływać, super obozy pływackie, rodzinna... Igor
Tomek H. - ocena (2) Świetna szkoła pływania do tego organizuje kapitalny obóz letni! Moje córki... Tomek H. Kamila - ocena (1) Profesjonalni trenerzy Kamila Karla - ocena (1) Małe grupy, miłe obsługa, ale trochę wysokie stawki, Karla Grzegorz - ocena (1) Matelski bardzo dobrze uczy pływania syn chodzi bardzo chętnie Grzegorz Łukasz - ocena (1) W moim odczuciu pierwsze miejsce z kilku które wypróbowaliśmy, w którym... Łukasz Zofia - ocena (1) Gorąco polecam, pełna profesjonalizmu szkoła pływania Miła atmoswera,... Zofia wojtek - ocena (1) Pełna profesjonalizmu firma, znana i uznana na gdańskim rynku od lat. wojtek Mariola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z lekcji z p.Piotrem (lekcje indywidualne. Moje... Mariola Krystyna - ocena (1) Rewelacja. Goraco polecam Krystyna Filip - ocena (1) Wykwalifikowani specjaliści z branży nauki pływania pomagają mi zadbać o... Filip Idealna nauka pływania ! (3) Polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć pływać i nauczyć swoje dzieci... Arleta bernadetta tiszkowska - opinia (1) Najlepsi, grupy dzieci 2-3 osobowe, skuteczni, metodyczni, po prostu fachowcy! bernadetta tiszkowska Super szkoła, córka uwielbia zajęcia (1) A Pan Daniel ma.naprawdę super podejście do dzieciaków Marek Rewelacja! (1) Do n.p. AQUA uczęszcza moja cała rodzina. Małe grupy, fachowi instruktorzy,... Diig Zdecydowanie polecam ! Pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny ! (1) Serdecznie polecam Aqua wszystkim dorosłym, starszym i młodszym. Bardzo... Paulina polecam! (1) Rewelacja. Syn chodzi 2 rok na zajęcia na basenie na PG. Na basenie max 10... i.o. nauka (1) polecamy bardzo staranie podchodzą do zajęć.i bez problemu syn nauczyl sie... andrzej