AQUAMA

Nauka pływania

Gdynia, al. Jana Pawła II 3

Duży pozytyw (1) Pełen profesjonalizm, w ciągu kilku zajęć zostałem przygotowany do STCW,... Paweł :-) (1) Magdalena, cudowna instruktorka i cudowna Osoba :-) Edyta Godna polecenia! ze wspaniałym podejściem do dzieci (1) Bardzo dobry trener i duża wyrozumiałość i cierpliwość do dzieci. Paulina
Polecam (1) Zaczynając od strachu przed wodą, w kilkanaście lekcji udało się opanować... Robert Polecam :) (1) Dzięki intruktor Magdalenie pokochałem pływanie. W ciągu roku nauczyłem się... Andrzej Gorąco polecam! (1) Magda zwalczyła mój strach przed wodą. Jej nauka jest rzeczowa, konkretna i w... Michał Nauka dla każdego (1) Cała moja rodzina uczy się pływać w Aquamie, Magda ma świetne podejście,... Patryk Polecam (1) Trafne uwagi i instrukcje pani Magdy pozwalają na łatwe wyłapywanie i... Ewel AQUAMA (1) Wiedza na temat nauki pływania i profesjonalne,motywujące podejście Pani... Henryk nauka pływania (1) Bardzo polecam. Pani instruktor Magdalena profesjonalnie i z cierpliwością... Gabriela indywidualna nauka pływania (1) Uczęszczam na zajęcia indywidualne od 6 miesięcy. Zaczynałem od poziomu... Piotr Aquama (1) Polecam ,nauka pływania z trenerką Magdaleną to cierpliwe i profesjonalne ,a... K.Olszewska nauka pływania 6-latka (1) Chciałabym bardzo polecić Panią Magdę jako instruktora pływania dla małych... mama 6-latka