AQUAMA

Nauka pływania

Gdynia, al. Jana Pawła II 3

Rafał O - opinia (1) Dziękuję Magdaleno za cały trud jaki włożyłaś w moją naukę pływania jestem... Rafał O Paweł Kłos - opinia (1) Przez rok uczęszczałem do pani Magdy na zajęcia z nauki pływania i muszę... Paweł Kłos Kris - opinia (1) Super szkoła,już pływam.A bałem się wody-teraz jest ok. Kris
Krzysiek - opinia (1) Zanim trafiłem do Magdy naukę pływania czerpałem wiedzy od innych ludzi ale... Krzysiek Polecam (1) Magdalena, instruktorka z powołania. Perfekcjonistka w każdym calu. Przy niej... Wojciech Doskonała szkoła pływania dla małych i dużych (1) Gorąco polecam. Pani Magda ma podejście zarówno do dorosłych, jak i dzieci.... Dorota Nauka pływania dla dzieci (1) Jestem bardzo zadowolona z lekcji pływania u Pani Magdy, a co ważniejsze -... Lucyna Serdecznie polecam (1) Jak trafiłem do Magdy wydawało mi sie ,że trochę umię pływać,już po pierwszej... JAROSŁAW Szczerze polecam. (1) Jesteśmy z Rumi. Mój wtedy pięcioletni syn po raz pierwszy w życiu pojawił... Franciszek C. Pani Magda robi naprawdę dobrą robotę (1) Posłałem starszego syna (wtedy lat 5) pod skrzydła Pani Magdy przeszło rok... Szymon Bez bólu i ciśniemy! (1) Profesjonalizm, wyczucie, wiedza i swietne poczucie humoru. Zdyscyplinowac... Zaneta Kasia (1) A ja zupełnie byłam zielona i strasznie się bałam. Termin triathlonu był... Kasia Nauka pływania Magdalena Majewska (1) Magdalena Majewska jest świetną trenerką,uczciwa i bardzo rzetelna osoba,przy... Ania Tusk-Synakiewicz Lecie dla dzieci (1) Super podejście do dzieci, bardzo profesjonalne z duża dawka humoru, syn... Mama Igora Pani Magdalena ma bardzo dobre podejście do dzieci (1) Po kilku miesiącach treningów pod okiem p. Magdy moja 5 letnia córka bardzo... Łukasz Rutkowski Magda jest twarda i skuteczna :) (1) Przełamałem strach przed pływaniem i to w stosunkowo krótkim czasie. Maciek SUPER (1) Magda jest fajną dziewczyną, i bardzo dobrą nauczycielką. Nie sądziłam, że... Katarzyna od zera do bohatera ;) (1) Na basen zaczęłam chodzić po kontuzji w wyniku wypadku rowerowego, tylko... Iwona Pozbyłam się lęku przed wodą po 4 lekcjach!! (1) Świetnia nauczycielka, bardzo fajny klimat, mój paniczny lęk przed wodą minął... Kasia Gdynia Opinia (1) Polecam P. Magdę! 100%zadowolenia!:) Bogna