AQUASFERA REDA!

czy ktos juz kupil mieszkanie w aquasferze! jakie tam sa ceny mieszkan!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: AQUASFERA REDA!

witam, ja właśnie z tego Pacyfica. Obserwuję forum od roku, bo sądzę że Wasze problemy i radości mogą być też moimi za rok. Porównałam zaawansowanie budowy - 13 miesięcy przed oddaniem Atlantic też miał 3/4 piętro, oraz zaawansowanie sprzedaży - tu niestety jest trochę gorzej - dane znalazłam na forum. Mam pytanie do mieszkanców Atlantica - (przepraszam jeśli głupie - nigdy nie odbierałam mieszkania): co to jest tynk III klasy (tak mam w umowie )? Czy to znaczy, że trzeba cekolować? opcjonalnie czy koniecznie? w jakim stanie oddawany jest balkon - trzeba wykańczać posadzkę? - są jakieś wskazania czy każdy jak lubi? Podpowiedzcie, proszę bo powoli zaczynam myśleć o tym wykańczaniu i wydaje mi się horrorystyczne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

E, no to super ze sie udalo! :-)

nie awaria, a moderacja. Chcieliśmy się pozbyć postów Konana, a konsekwencją tego było usunięcie również tych, które do nich nawiązywały.

p.s.

Przepraszam, że nie pod swoim oficjalnym nickiem, ale nie chce mi się logować :)

No wlasnie tez sie dziwilem ze forum konczy sie na 26.10.2012 - stad zamiescilem specjalnie powyzszy post by sprawdzic czy forum dziala. Jakas awaria??

Czy moze ktos mi wytlumczyc gdzie podzialy sie posty z 27,28,29, 30 pazdz ????????????????????

Milo patrzec, jak obok naszego budynku rosnie drugi - Pacyfic. Musze przyznac ze tempo maja bardzo dobre :-)

Taaak my tu gadu gadu o kaloryferach, parkowaniu, petycjach, a czy ktoś zauważył, że jak nie ma prądu, brak rownież ciepłej wody i ogrzewania? Nie wydaje wam się, że budowanie budynku w XXI wieku raczej powinno czegoś takiego uniknąć? Tym bardziej, że nawet bloki z wielkiej plyty czegoś takiego nie mają! Co myślicie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się w 100% z QueenofDarkness!!! Często jest tak, że nie można przejechać wózkiem po chodniku, bo stoją na nim zaparkowane auta!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałabym poruszyć (po raz kolejny) temat parkowania. Naprawdę rozumiem, że czasem zaparkowanie samochodu graniczy z cudem ale czy daje nam to prawo do tego, żeby parkować gdzie popadnie? Wcześniej gwiazdą parkowania była pani, która z uporem maniaka parkowała od frontu tarasując wyjazd tym, którzy zaparkowali prawidłowo. Wczoraj pojawił się dla niej godny konkurent- ktoś zaparkowała sobie przy pachołkach na jezdni- przejeżdżając zmieściłam się na styk. Często rodzice odprowadzający dzieci do przedszkola czy wybierający się na plac zabaw nie mają możliwości przejechać wózkiem. A po drugiej stronie ronda na parkingu miejsca wolne... Czy wszyscy są tak starzy i schorowani, że przejście tych stu metrów jest dla nich nadludzkim wysiłkiem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

mi także nie przeszkadza... oczywiście przy otwartych oknach słychać auta... ale tak jak pisze Yooki nie ma tam tak uciążliwego ruchu jak np. przy Gdańskiej... poza tym auta jeżdzą tutaj znacznie wolniej (dzięki temu, że jest rondo), więc dla mnie ta ulica to zaleta, nie wada. Zaleta, bo przynajmniej nie postawią tak blisko bloku, żebym przez okno mógł z sąsiadem ręke sobie podawać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mnie nie denerwuje:) nie ma hałasu, przynajmniej moim zdaniem. Przy zamkniętych oknach nie słyszę samochodów. Latem wiadomo, przy otwartych oknach słychać ale nie demonizujmy nie ma tam aż takiego ruchu żeby mógł być uciążliwy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

drodzy mieszkańcy czy w waszych mieszkaniach(najbardziej tych mieszk. od strony obwodowej)mocno słyszalny jest dzwięk przejeżdzających samochodów?nigdy nie mieszkałam tak blisko głównej ulicy i zastanawiam się czy nie jest to denerwujące?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

więc sprawa jasna - straszy tam duch niedoszłego kredytobiorcy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pytalem bo sam mam mieszkanie w tym pionie i wg mnie jest bardzo ustawne. Przynajmniej moj egzemplarz - zyczylbym, aby kazde z mieszkan bylo tak ustawne jak moje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To mieszkanie ktore nadal jest na sprzedaz wedlug mnie wcale nie jest nieustawne. Oprocz sciany z oknami ktora ma ksztalt owalny reszta jest prostopadla i calkiem fajnie mozna to mieszkanie zaaranzowac. Nie wiem dlaczego jest niesprzedane skoro wszystkie mieszkania w tym pionie juz dawno znalazlo wlascicieli....Tym bardziej ze jest na 8. pietrze wiec to nie parter......moze tam straszy ? :)))))))))))))))

ale nie mówimy tutaj o ulicy między blokami, tylko jeśli już to między osiedlem, a ogródkami działkowymi... SEMEKO od początku planowało tą drogę i na wszystkich wizualizacjach, czy makietach było ją widać... z projektu wynika, że ta ulica będzie szła przed "dziobami" budynków i między ostatnim budynkiem, a Aquaparkiem zacznie skręcać w stronę Auchan

nie spoko będzie. niech kostka brukowa między blokami będzie ulicą osiedlową a nie alternatywą na omijanie korkow na drodze nr 6.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie wiem czy zauważyłeś/łaś ale droga już jest pod niektórymi oknami i nie ma tragedii więc o co płacz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

drogę wybudują i wtedy się zacznie jezdzenie pod oknami. super

bo od słabej (ciemnej) strony i cholernie nie ustawne:)

Inne tematy z forum

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Czy ktoś zna firmę verte invest? (5 odpowiedzi)

Chodzi mi o jakość i współpracę?

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...