Tłumacz dokumentów finansowych (4) Witam, Wraz z mężem chcemy wrócić do Polski zza granicy, zaczęliśmy budowę... Solaa dom czy mieszkanie??? (404) zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy... gosia1234 dom: kupić od dewelopera czy samemu się budować? (18) Tak się zastanawiam - jaka opcja lepsza? Dodam, że nie mamy działki więc... basiula
Poszukuję domu Trójmiasto (5) Szukamy z rodziną domku jednorodzinnego w obrębie Trójmiasta. Natknąłem się... paweltobor Wirtualne biuro (4) Witam, mam pytanie, otóż chce prowadzić sklep internetowy i nie mogę otworzyć... nilo88 W co inwestować w XXI wieku? (23) Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym... Sebastian oprogramowanie sklepu (2) Witam, mamy na forum kogoś kto potrafi doradzić w takich sprawach jak wybór... Arkadiusz3046 Irysowa 12,14 (1) Dzień dobry,będę wdzięczna za informację jak po latach wygląda sytuacja... Pytam alians deweloper (8) Witam Czy ktoś słyszał lub miał bezpośrednią styczność z firmą Alians z... Marta Deweloperzy w Pucku (2) Chciałbym się zorientować, czy w Pucku powstają jakieś ciekawe inwestycje?... Czarek Którą inwestycje polecacie ? (39) Od dłuższego czasu szukam mieszkania na terenie Gdańska, jest spory wybór ale... Norbi Domesta - opinie (4) WItam, czy ktoś miał do czynienia z tym deweloperem? Zastanawiamy się z mężem... olga84 Deweloper w Pucku (3) Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś... Piotr poszukuje dom (1) Poszukuję cichego i spokojnego osiedla z domkami jednorodzinnymi w Gdyni,... Mateusz Nowe inwestycje (1) Hej, czy ktoś może ma informacje o nowej zabudowie domków jednorodzinnych na... krzychurobert Activa Azaliowy Park Pruszcz Gdański - proszę o opinie. (163) Ktoś już kupił, mieszka planuje? Polecacie? Kasia Kwatery pracownicze (1) Czy zdarzyło się wam korzystać z ofert workhostels? W mojej ocenie jest ich... Pazer99 Niezawodny kredyt, (1) Pilnie szukasz kredytu na zakup domu? Kupić samochód? Pilnie potrzebujesz... Verlinden Gdzie kupić mieszkanie?? (28) Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które... Jolunia88 Dobry i sprawdzony deweloper?? (15) Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili... Marcin