oprogramowanie sklepu (5) Witam, mamy na forum kogoś kto potrafi doradzić w takich sprawach jak wybór... Arkadiusz3046 Budowa domu w bliskich okolicach trójmiasta (14) Witam Was, Powaznie rozważam lub wręcz prawie podjąłem decyzje o budowie domu... Maciek dom: kupić od dewelopera czy samemu się budować? (20) Tak się zastanawiam - jaka opcja lepsza? Dodam, że nie mamy działki więc... basiula
Szczegółowa decyzja dot. warunków zabudowy (1) Czy ktoś mógłby wskazać jak sprawdzić dokładne zapisy dot. WZ, gdy ma się np.... Irysowa 12,14 (2) Dzień dobry,będę wdzięczna za informację jak po latach wygląda sytuacja... Pytam Deweloperzy w Pucku (3) Chciałbym się zorientować, czy w Pucku powstają jakieś ciekawe inwestycje?... Czarek Najlepsze wyciszenie mieszkań - gdzie? (1) Gdzie według Was mieszkania mają najlepsze wyciszenie? Gdzie jest dobra... Polek Nowe mieszkania Trójmiasto (31) Jak wygląda rynek nowych mieszkań w Trójmieście? Chciałabym zorientować się... Tarron alians deweloper (9) Witam Czy ktoś słyszał lub miał bezpośrednią styczność z firmą Alians z... Marta Kompleksowe zarządzanie nieruchomością Gdynia (2) Polecicie kogoś kto zajmuje się w Gdyni kompleksowym zarządzaniem... AdaEEwar Wirtualne biuro (5) Witam, mam pytanie, otóż chce prowadzić sklep internetowy i nie mogę otworzyć... nilo88 Bysewo Inwestycje - prośba o opinie (1) Dzień dobry, szukam opinii o Bysewo Inwestycje. Wiem, że budowali m.in. Domy... jolaaa Budowa willi w stylu minimalistycznym nad morzem (1) Dzień dobry! Zwracam się do Was z pytaniem dotyczącym projektowania willi w... kamil77 Poszukuję domu Trójmiasto (6) Szukamy z rodziną domku jednorodzinnego w obrębie Trójmiasta. Natknąłem się... paweltobor Tłumacz dokumentów finansowych (4) Witam, Wraz z mężem chcemy wrócić do Polski zza granicy, zaczęliśmy budowę... Solaa Którą inwestycje polecacie ? (39) Od dłuższego czasu szukam mieszkania na terenie Gdańska, jest spory wybór ale... Norbi Domesta - opinie (4) WItam, czy ktoś miał do czynienia z tym deweloperem? Zastanawiamy się z mężem... olga84 poszukuje dom (1) Poszukuję cichego i spokojnego osiedla z domkami jednorodzinnymi w Gdyni,... Mateusz Nowe inwestycje (1) Hej, czy ktoś może ma informacje o nowej zabudowie domków jednorodzinnych na... krzychurobert Activa Azaliowy Park Pruszcz Gdański - proszę o opinie. (163) Ktoś już kupił, mieszka planuje? Polecacie? Kasia