Kwatery pracownicze (1) Czy zdarzyło się wam korzystać z ofert workhostels? W mojej ocenie jest ich... Pazer99 Niezawodny kredyt, (1) Pilnie szukasz kredytu na zakup domu? Kupić samochód? Pilnie potrzebujesz... Verlinden Mieszkanie komunalne/socjalne (5) Hej wiecie kiedy beda nastepne listy oczekujacych mieszkan... WerCixX
EKO-BUD Banino-proszę o opinie (301) Zamierzam zakupić mieszkanie w szeregu od tej własnie firmy. Bardzo proszę o... katie Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (12) Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna... mg_2007 robyg nie!!!! (1) W 2016 roku kupiliśmy mieszkanie na Przymorzu-Albatross Towers. Wobec dość... joannaa Osiedle rodzinne - parking (17) Dzień dobry, Chciałam zapytać się ile osób kupujących mieszkanie/dom na... M. Remoncik na już 668448229 (1) A-z - inne profesjonaliści 20 lat doświadczenia Piotr Turus-Bud opinie (8) Czy ktoś korzystał z usług tej firmy ? A może jest tu ktoś, kto już mieszka... mrjaras fototapeta (2) Cześć, możecie mi powiedzieć skąd kupić coś takiego jak fototapeta do... Patryk56808 Jak się mieszka w Rumi? Czy jest bezpiecznie? (2) Zastanawiam się nad przeprowadzką do Rumi. Interesuje mnie konkretnie... Marcin Jaworowe Wzgórze ktoś mieszka/buduje się?? (86) chciałabym uzyskać info jak tam się mieszka :) kaczucha_ Mieszkanie socjalne (1) Nie wiem czy dobrze trafilam co trzeba zrobic zeby dostac mieszkanie socjalne... Koko Wykonawca budowy hali (7) Szukam namiarów na firme, ktora zajmuje sie stawianiem hal magazynowych. Z... Trutels Doradca finansowy od chmary (4) Witam, czy ktoś korzystał z doradcy finansowego proponowanego przez Chmara... Oliwia Dom lub bliźniak (6) Witam, czy ktoś może się orientuje gdzie powstaje lub jest ciekawa inwestycja... Justyna Rozarium Tuchomskie od LOKUM warto??? (21) Witam jestem zainteresowany kupnem tam domu, czy ktoś już miał styczność z... projekt biura warszawa (1) Cześć, szukam profesjonalnego projektanta w Warszawie, który zajmie się... wiktorek3399 Zainteresowany (1) Witam, czy deweloper eko-bud to jeszcze istnieje? Prowadzi jakieś inwestycje,... Ja poszukuje dewelopera (3) hej szukam dewelopera w trojmiescie, super gdyby miał fajne budynki,... diana23