Budować samemu czy kupić od dewelopera (4) Liczył ktoś koszty? kupić działkę i budować czy też kupić coś gotowego zainteresowany mieszkanie na raty od dewelopera (13) witam.mam pytanie czy w 3miescie jakis deweloper oferuje sprzedaz swoich... ona86 Grunwaldzka 501 (1) Nowy biurowiec ,3300 m kwadratowych i 31 miejsc postojowych to żart i pokaz... Oliwianin
nieruchomości (1) Witam, szukacie nieruchomości w okazyjnych cenach? Według mnie warto wejść... Benedykt3722 urządzenia ogrodnicze (1) Witam, znacie się na wyborze kosiarki? Zastanawiam się, która kosiarka będzie... Cyryl34657 traktor ogrodowy (1) Hej, znacie się na traktorach ogrodowych? Na stronie... Dawid75607 Najlepsze i najgorsze osiedla mieszkaniowe w Gdańsku (19) Proszę o podanie mi jakie osiedla mieszkaniowe w Gdańsku są najlepsze a jakiś... Ewangelista Zmiany które Polski Ład wprowadzi w mieszkaniówce, Trójsmiasto (3) Wsparcie popytu na tańsze mieszkania, podwyżki czynszów najmu i utrzymanie... taknie0101 invest pel deweloper (2) odebrałem w lutym mieszkanie przy Kartuskiej od invest pel wykończenie... sero Dobry deweloper (1) Mam jedynie pozytywne doświadczenia związane z zakupem mieszkania od tego... kapeluszny04 urządzenia ogrodnicze (1) Hej, kupowaliście kosiarkę? Wpadła mi w oko kosiarka, którą znaleźć można na... Dawid94765 Poszukuję luksusowego apartamentu na terenie Gdańska (4) Szukam przestronnego i nowoczesnego apartamentu na mapie Gdańska, który... Robert Nowe osiedle? bojano (20) kto wie co i kto buduje naprzeciwko Magnata przy ul. Wybickiego? był w tym... pikej Szukam mieszkania na wynajem gdynia (1) Czesc! Szukam mieszkania na wynajem dla rodziny 5 osobowej, Mama, tata, 3... Weronika stacja kontroli pojazdów (1) Witam, jest na forum ktoś kto zna się na wyborze stacji kontroli pojazdów? Z... Grzegorz77530 materace (1) Witam, jest na tym forum ktoś kto potrafi merytorycznie doradzić jak zabrać... Leonard81455 Nowa inwestycja? (2) Nowa inwestycja przy moscie nad obwodnica przy ul Sadowej ...ktos cos wie co... ola Osiedle Maciejka - proszę o opinie. (58) Czy ktoś posiada jakieś o opinie dotyczące tej inwestycji oraz dewelopera... XXX Restauracja (1) Dzień dobry, Planuje otworzyć restauracje, natomiast mam mały problem z... Piotr Fundacja (1) Cześć, macie pomysł jak można zadbać o osoby niepełnosprawne? W sieci... Radek32566