Hossa Wiszące Ogrody (3) Co sądzicie o nowej ofercie Hossy - Wiszące Ogrody przy przystanku PKM Gdańsk... lool Willbud Wiczlino II (1) Witam, czy są tutaj osoby, które kupiły lokal w nowej inwestycji Wiczlino II... hanka Zielona laguna (13) Witam, czy ktoś mieszka na osiedlu ZIelona Laguna na Kaczych Bukach? Proszę o... Paula
City House- proszę o opinie (1) Zastanawiam się nad kupnem szeregowca na ul. Olchowej od City House. Jakie... Autorka multi dom wejherowo (16) szukam opinii o developerze multi dom który buduje osiedle w Bolszewie.Czy... rowerzysta25 Ogranicznik parkingowy ps ca (1) Witam, uważam, że na ulicy Sobieskiego powinny pojawić się ograniczniki... jacek Solidny deweloper (1) Mogę szczerze polecić wszystkim usługi dewelopera gedbud. miła obsługa,... kapeluszny04 Zdjęcia dewelopera a prawdziwy obraz budowy (1) Czy tez tak macie,ze zdjecia dewelopera nie oddaja rzeczywistej sytuacji? Ja... Uwaga na administratora (4) Uwaga na administratora budynków INTRADOM jest powiązany z EUROSTYLEM Jest... user_13769296585 Rumia - żurawia łąka (1) Witam, kupił ktoś dom na osiedlu Żurawia Łąka w Rumi od firmy Mój dom? Bartek Zielone Patio? (37) Poważnie rozważam zakup w inwestycji Zielone Patio dewelopera Mach. Bardzo... KR Umowa przedwstępna z deweloperem (9) Zarezerwowałem u dewelopera mieszkanie, po czym zdecydowałem się je kupić... Kupiec Seven invest developer ktoś poleca/nie poleca (1) Pytanie do mieszkańców osiedli Nowe Kosakowo i Astrowe Wzgórze. Jak oceniacie... Em Biuro dewelopera (1) Hej wszystkim! Szukamy pomysłu jak rozwiązać problem z biurem dewelopera na... Joanna Działka (1) Szukam działki na sprzedaż w okolicy Gdyni. Minimum 800m2-3000m2. Warunki... Mamanda Deweloper Sierzbud Rumia opinie (25) Proszę o opinie o deweloperze Sierzbud, chcę kupić mieszkanie w Rumi na... Zuza Złe doświadczenia deweloper Invest Pel Janusz Pellowski (5) Inwestycja w Gdyni-wlasnosc miała zostać przekazana do końca lutego 2018r.Do... Marta sprawdzenie dewelopera (4) Witam, mam pytanie, w jaki sposób sprawdzacie deweloperów przed podpisaniem... Ann Robota nie zając czyli prace przy widnej (1) Czasy pandemi, ludzie tracą prace. Jedni robią wszystko,żeby utrzymać... Podgrzanie wody (1) Ile płacicie za podgrzanie 1m3 zimnej wody? Jakie osiedle Gaga