Firma Mirbud - opinie (9) Ktoś z Was się spotkał z firmą Mirbud? Jeżeli tak to proszę o opinię na jej... mieszko Hydrozagadka (14) Czy ktoś może się podzielić swoją wiedzą i pomysłem na odprowadzanie wody... dd Margo Kamienica Staromiejska. (2) Już prawie rok opóźnia się odbiór mieszkań w Kamienicy Staromiejskiej w... Xz
Nadmorskie Tarasy mieszkanie (3) Mam zamiar kupić mieszaknie na osiedlu Nadmorskie Tarasy . Proszę o opinie... felic9292 Handel mieszkaniami TBS. Co myślicie? (5) Witajcie, Temat kontrowersyjny, ale myślę, że ważny. Jestem w trakcie... Gosia Deweloper Ecoinwest opinie (2) Czy ktos kupował od ecoinwest dom ? Jakieś opinie z interesuje mnie skowarcz Natalia Masko Invest - RUMIA (10) Witam, czy ktoś już kupił / planuje kupno mieszkania od firmy Masko Invest w... Pierwotniak PB Margo nie polecam (1) Zanim podpiszecie jakąkolwiek umowę z tym deweloperem sprawdźcie jak fatalnie... D. G Zakup mieszkania i zadatek (3) Mam na oku mieszkanie, sprzedający przy podpisaniu umowy przedwstępnej wymaga... nevme Exchanges in Canadian area (1) Exchanges in Canadian area Exchanges in Canadian area Douglaswrelo Atal Wzgorze Oruni na ulicy Hoene w Gdańsku (2) Czy ktos wie, gdzie bedzie konkretnie budowana ta inwestycja na ulicy Hoene.... . Odbiór mieszkań - Niepołomicka 49 - Developer Kokoszki (1) Witam, dla osób odbierających mieszkania na inwestycji - korzystam z usług... Artur Olszewski Konsultacje społeczne PKM Gdynia-Kosakowo grudzień 2020 (1) Na trójmiasto.pl nic o tym jeszcze nie widziałem ale może kogoś zainteresuje... Piotr Co powstaje nad jeziorem w Kielnie? (1) Halo czy ktoś wie co powstaje zima nad jeziorem w Kielnie? Jolka Osiedle Nawigator w Gdyni (137) Witam, poszukuję osób, które przymierzają się do kupna mieszkania na tym... astra odbiur mieszkan (1) Czy juz są odbiory mieszkan ,ktoś już odebrał z i czy drugiego etapu .i jakie... Nina prawnik (1) Cześć Proszę o polecenie dobrego prawnika który ma doświadczenie w wojowaniu... Leylo Oświetlenie antypaniczne (3) Jakie oświetlenie najlepiej sprawdzi się w kategorii oświetlenia... bert MARSOL - informacje o dweloperze i opinie (76) Witam, Zastanawiamy się nad kupnem domu od tego dewelopera - Marsol, z... mila Morena Euro Complex (1) Witam; zastanawiam się nad kupnem mieszkania u tego dewelopera; Czy macie... Beata