MARSOL - informacje o dweloperze i opinie (76) Witam, Zastanawiamy się nad kupnem domu od tego dewelopera - Marsol, z... mila Morena Euro Complex (1) Witam; zastanawiam się nad kupnem mieszkania u tego dewelopera; Czy macie... Beata Osiedle Kocanki Rumia - Loker (2) Hej, co sądzicie o nowej inwestycji powstającej przy ulicy Pszenicznej w... Staś
Im-Bud Bolszewo (2) Witam , chciałbym odradzić zakup domu od tego dewelopera. Deweloper a... sceptyczny Jak zostac deweloperem (3) Witam, pytanie ujęte w tytule, jak można zostać osobą ,,deweloper"... matson826 Margo - Pepowo (1) Dzień dobry. Myślę o zakupie mieszkania w Pępowie od firmy Margo. Na forum... Tomasz0525 Handel internetowy (4) Dzień dobry. Chciałabym poznać waszą opinię na temat tego, co najlepiej teraz... ola533 Mieszkanie od dewelopera - umowa z Energa - opłata handlowa (2) Czy zawierał ktoś umowę o dostarczanie energii w mieszkaniu odebranym od... Bartek Alians deweloper (3) Dzień dobry, Czy ktoś z Państwa współpracował z firmą Alians z Kartuz? Opinie... Michał Nadmotawie od Robyg (25) witam czy Interesowal sie ktos ta inwestycja? jakies informacje ktorych... yeyeye Królewskie - piętro (3) Cześć wszystkim. Kupuję swoje pierwsze mieszkanie, do tego nie mam... Róża Polnord - osiedle na Morenie (1) Hej, Jestem zainteresowany mieszkaniem od Polnordu. Proszę o dotychczasowe... Zainteresowany Wpis do Księgo Wieczystej Gdańsk (3) Jak długo czekaliście na wpis hipoteki do KW? Dotyczy rynku wtórnego oraz... Jick_Magger Wsparcie finansowania. (1) Witam... Przepraszam za włamanie. Oferuję usługi finansowe wszystkim... MariaVasquez biznes w kryzysie, wysokie zarobi teraz realne (1) wiecej tu http://forumgazeta.pl . .. kaaszelski Invest Pel developer gdańskie tarasy (7) Proszę o jakieś informacje na temat developera ,bardzo ciężko coś wyszukać na... Anna wynajem mieszkania, które zostało sprzedane (3) Pytanie Czy ktoś może spotkał się z sytuacją, że ktoś sprzedał mieszkanie... ja Dekoracje mieszkania - kredyt czy pożyczka? (3) A na dokończenie mieszkania - wystrój i dekrocje przede wszytskim, myślicie,... Dana Euro Styl - Negocjacje i wykonanie (4) Witam serdecznie. Jestem w trakcie ustalania szczegółów dot. kupna mieszkania... Bolo mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa (2044) witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z... nabywca