Jak zablokować nowy plan zagospodarowania przestrzennego (2) Czy ktoś orientuje się od strony prawnej jak można zablokować nowy plan... Wynajem długo terminowy (1) Witam. Interesuje mnie wynajem mieszkania A najlepiej w domu wolno stojącym... mirek1990 idea eurostyl (2) uwaga hale smietnikowe wykonane niezgosnie z prawem, a deweloper eurostyl ma... mies, kamy
Hossa: Fort Forest czy Sokółka Zielenisz? (26) Kochani pomozcie prosze, stoje przed wyborem kupna mieszkania u Hossy i nie... lolita2912 Nowe Banino / Dom Moich Marzeńb (4) Na temat developera Dom Moich Marzeń / Nowe Banino już wiele powiedziano i... Nowe osiedle na olszynce (1) Czy ktos moze poiwedzic cos o okolicy - znajomi zastanawiaja sie na d kupnem.... . Przy rondzie w Kielnie (1) Czy wiecie co powstanie przy rondzie w Kielnie? Przydałaby się Biedronka lub... Współmieszkaniec TBS a meldunek (2) Hej, czy o TBS na terenie Gdańska mogą ubiegać się osoby jedynie posiadające... Kocio turus bud!! poszykuje opinii (7) Witam! czy ktoś posiada opienie na temat developera turus-bud? pomóżcie!!:) wereyra eurodent (1) niestety nie polecam, klient eurostyl (1) jestem ciekaw kiedy zrobią śmietniki na swoich inwestycjach m. in Idea i... Beniowskiego Trójmiejski rynek mieszkaniowy w pigułce (13) A może by wątek rozliczający nasze trójmiejskie inwestycje. Napiszcie gdzie... anonim Ceny mieszkań w 3 city wyższe niż w "warszafce" (4) Jadąc wczoraj samochodem w radio mówili o bańce spekulacyjnej cen mieszkań... Nostradamo negocjacja ceny (2) Udało Wam się wynegocjować lepszą cene za mieszkanie od invest pel ? z Inwestycje w centrum Gdańska (1) Witam .czy ktoś poleca szczególnie zainteresować się któraś z inwestycji w... Kraśna-dziewuszka Cytrusowe (3) Kupiłem od Eurostyl mieszkanie 4 lata temu w Kowalach. Wszyscy się ze mnie... Karol A Atal Przystań letnica? (4) Czy ktoś może powiedsieć jak u nich to wygląda krok po kroku?pozdrawiam Jan Wymiana zamków do drzwi przez dewelopera (4) Witam wszystkich, Mam pytanie - kupiłem dom. Deweloper który dom budował... Mirek Pozwolenie na uzytkowanie (4) Czy u wszystkich deweloperow po odebraniu mieszkania a co za tym idzie kluczy... Ola Nowa Inwestycja na ul. Bysewskiej (1) Witam, Mam pytanie na ul. Bysewskiej powstaje nowa hala ok. 6000m2 mam... Madzia