Nie prowadzimy interesów - nie płacisz podatków? (2) Proszę, jeśli zarejestruję spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością, ale nie... Anna Deweloepr Budros (1) Witam, mial ktos stycznosc z tym deweloperem? Szukam opinii tych dobrych i... Wasko10 - deweloper mój dom. (2) Jest tutaj ktoś, kto kupił mieszkanie od dewelopera wasko, obecnie nazwa... Zły
Szereg w Rumi Ul.partyzantów (1) Kto kupił szereg.Czy warto, czy były jakieś problemy z deweloperem. Jak... mg_2007 Co się buduje przy Cygańskiej Górze (3) Wie ktoś może co się buduje przy ul Cygańska Góra? W internecie można... Piotr Hossa - Centralpark (2) Witam, Interesującą obecnie posiada ofertę Hossa ze swoją inwestycją na... Michal Wyniki naboru (1) Kto czeka na wyniki naboru mieszkanie+w Gdyni? Gfdddf Spowolnienie na rynku nieruchomości (28) Na portalach gospodarczych czytam od 2 miesięcy, że wygląda na to, że ceny... Myślący samodzielnie Tbs (1) Mam pytanie do osób mieszkających w tbs na Łąkowej, jak wam się tam mieszka??... M.. Nowa Lęborska od Górskiego (67) CZy tkos widzial plany dotyczace nowej budowy Górskiego przy Lęborskiej bo na... Alicja Domy z Pustaka styropianowego firma Alians .eu Kartuzy (6) Witam Was.Czy ktoś słyszał o firmie Alians.eu z Kartuz,która zajmuje sie... Grzegorz Multideweloper Wejherowo (1) Szanowni Państwo, czy macie jakieś opinie na temat dewelopera wspomnianiego w... Rob Deweloper Gdańsk? (2) Poszukuję mieszkania w stanie deweloperskim, czy możecie podpowiedzieć który... Karolinka Jankowo Gdańskie (1) Jak się tam mieszka?jakie klimaty? Czego brakuje z punktu widzenia rodziny z... Riumia Blok przy ulicy Kościuszki. (1) Jest tutaj ktoś kto kupił mieszkanie w Rumi przy ulicy Kościuszki od firmy... Zły Kowalove (12) Nietsety. Developer nie do konca jest uczciwy. Proponuje zapisy w Umowie... ALina Zaczął się Kryzys na rynku nieruchomości i co dalej? (10) Ceny zaczęły iść w dół. Czytałem (np. na Pulsie Biznesu), że pomimo świetnej... AdibA targi mieszkaniowe (3) Wybiera się ktoś z Was na targi w przyszłym tygodniu? Szukam mieszkania do... klempa Banino Centrum HB Inwestycje Odbiory (11) Bardzo prosze o pilny kontakt z osobami ktore sa przed odbiorami w HB... Nowy mieszkaniec Projekt domu Z215 a (10) Czy ktoś budował dom projektu Z215 a? y