EKOBUD OS. Admiralskie (10) Czy jest ktoś kto rozważa zakup bądź kupił dom na Osiedlu Admiralskim w... Małgosia Sad-Oil Pszenna 145 - proszę o opinie. (53) Witam, Szukam informacji dotyczących dewelopera jak i osiedla Jasia i... Zakłopotany SAD-OIL deweloper (2) Nie polecam zakupu mieszkania od dewelopera Sad-oil. Ma klientów za nic.... niezadowolona
szok (6) zostalo tam kilka mieszkan. niewiarygodne ze tak szybko to sprzedali. angelika Nowa letnica Gdańsk (111) Robyg niedlugo zacznie budować Nowa letnice i mam pytanie,czy polecacie tam... Jacek ZiS Rumia, SM Janowo (2) Witam, Zastanawiam się nad zakupem mieszkania na ul. Dąbrowskiego... Piotr Inwestycje w centrum Gdańska (3) Eoo witam chciałbym się dowiedzieć która inwestycja w centrum Gdańska warto... Pablitos Jasień Park - margo; Czy wiecie coś na ten temat? (25) Zastanawiam się nad zakupem mieszkania od dewelopera firmy Margo, na ulicy... Anka___ Co lepiej kupić pod wynajem (4) Mieszkanie drogie 2 pokojowe gdzieś w centrum Gdańska wykończenie na... Pablitos MAT-BUD RUMIA - ... Przystań Rumia ... (94) Witam. Co myślicie o tej inwestycji? Orientuje się ktoś jaka jest cena metra... piossekjb Dekpol osiedle foresta morena Piecki Migowo (1) Witam. Czy macie Państwo jakies informacje o fachowości dewelopera Dekpol,... Hania HOSSA WISZĄCE OGRODY -NEGOCJACJE CEN (4) Witam, Jestem zainteresowany zakupem mieszkania na Wiszących Ogrodach. Czy... Artur da sie zyc (2) glosnobardzo nie jest, do lidla blisko. marek mieszkania Mat Bud Rumia,ul. Dąbrowskiego (415) Możliwość negocjacji-ile mogą zejść z ceny? cena wyjściowa 5500zł/m2 może... zainteresowana Futura Park (11) Mam pytanie czy kupił ktoś mieszkanie na osiedlu Futura Park Gdańsk południe... Przyszły mieszkaniec TEZNIE SOLANKOWE W SOPOCIE JELITKOWIE I BRZEZNIE (5) Proponuje Wlodarzom Sopotu i Calego Trojmiasta zastanowienie sie nad budowa... Waclaw ADAMSKI Liczniki elektryczne (2) Pytanie odnosnie liczników elektrycznych. Przy zakupie nowego mieszkania od... Hossa (4) Cześć, jestem ciekawa waszych opinii na temat tego dewelopera. Kupiliście od... Maja Na moim osiedlu (9) Po 4 miesiącach w końcu doczekałem się regulacji okna. Przyszło dwóch Januszy... VIN Browar Górski (4) Witam. Czy ktoś z Was odbiera na dniach mieszkanie na Browarze we Wrzeszczu w... Mieszkaniec