Murapol Nasypowa (1) Witam wszystkich. Czy znajdzie się tu jakiś właściciel mieszkania... Dawid Home Broker Gdynia-korzystał ktoś? Jakie opinie?? (82) Jak w temacie ikabg ul. Złota i okolice Banino (9) jak się mieszka? ktoś
Intuo Stara Oliwa (2) Czy ktoś z forumowiczów jest zaniepokojony budową dewelopera Intuo przy... Elena Nowy oddział miłe zaskoczenie (1) Kupiłam mieszkanie przy pomocy pośrednika tej firmy w Chojnicach Pani Natalii... Dag Wypłata całości kredytu a opóźnienia odbioru (2) Witam, mam pytanie czy to jest "legalne", że nastąpiła wypłata ostatniej... ozalina Kto buduje według projektu Diona Mała BIS (5) Witam. może jest ktoś z trójmiasta kto buduje albo już wybudował ten domek? Rauma7 CZTERY KATY KRJ złota karczma (3) Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na tym osiedlu. Proszę o jakieś opinie... Chce kupić mieszkanie Ekolan/18'36 - proszę o opinie. (20) Czy ktoś kupował mieszkanie z tej inwestycji albo jest na etapie kupna? Jak... zainteresowana Jak sprawdzić dewelopwera (3) Hej, Niedawno postanowiliśmy z mężem w końcu kupić nasze wymarzone... pipi93 Wsteczny ciąg wentylacyjny - Siódme Niebo, Osiedle Familijne, dom Junior (33) Cześć, niedawno wprowadziłam się na osiedle familijne w Baninie i mam pewien... ??? Waterlane Island (4) Czy warto kupować tam apartament ? ponoć jest poślizg i brak odbiorów czy... G.Gdańsk Robyg - Stacja Nowy Gdańsk czy warto kupić ? (11) Rozważam kupno mieszkania na osiedlu Stacja Nowy Gdańsk. Mam wątpliwości... pawellan13 Deweloper BMC sp. z o.o. opinie (6) Witam jestem zainteresowany kupnem mieszkania od wspomnianego w temacie... Gdynianin Gdańsk ul. Irysowa 10/12/14 - prośba o opinię (15) Witam. Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na ul. Irysowej. Proszę... Karczemki prawnik potrzebny- nowe mieszkanie od Hossy i grzyb-pleśń na ścianach (12) j.w może macie kogoś kto konkretnie zajmie się sprawą. Hossanna Chabrowe Wzgórze - Kowale (23) Witam wszystkich. Mieszkam w Gdańsku i z mężem myślimy o kupnie mieszkania w... TamTamA Guderskiego - 2 Potoki (19) Witam! Chciałabym prosić o opinie na temat osiedla 2 potoki przy Guderskiego... TamTamA Pomorska 8 w Gdyni (3) Co sądzę o budynku? ładny ale nie kupiłabym tam mieszkania z uwagi na zbyt... mieszkanka Radca prawny w sprawie rękojmi od dewelopera (3) Witam, poleci ktoś dobrego radce w zakresie walki z deweloperem o naprawę wad... Xxxx