deweloper Trójka (45) Może ktoś coś wie o ww deweloperze? Jakieś doświadczenia? A może jest ktoś... sylwiaagnieszka Ogrzewanie gazowe 63metry osiedle AMARANTUS - BANINO (37) Na jakie koszta ogrzewania powinienem się przygotować w sezonie i poza przy... Grise Wspólnota AquaSferaPacyfik :-) (165) Tutaj zapraszam wszystkich mieszkańców Pacyfika to komentowania i pisania... Magda
Kokoszki-Niepołomicka (13) Czy ktoś z was ma jakieś info na temat tej inwestycji? Czy będzie... lili Bmc (1) Obecny jakiś mieszkaniec którejś z inwestycji bmc? Jakie wrażenia, opinie? ottak Tanie domy szeregowe i bliźniacze w Luzinie - proszę o opinie. (3) Witam. Czy ktoś słyszał o tym nowym osiedlu domków szeregowych w Luzinie... Rauma7 mieszkania ul Gdyńska (2) chciałbym zasięgnąć opinii :czy ktoś ma informacje na temat budynku na... Mark Eko-bud Wrzosowa (32) Czy ktoś jest zorientowany w jaki sposób lub bardziej u kogo można... mieszkaniec wrzosowej kto kupił mieszkanie od Wasko10 dewelopera z Rumi? (99) hejka,maja fajna oferte osiedla w Redzie i powaznie sie na nia... nika Budynek C2 (3) Czy ktoś może orientuje się kiedy zostanie oddany budynek C2? Marysiek Rozarium Tuchomskie - tanie domy (0) Firma Lokum oferuje dom na który w końcu mnie stać. Byłam już, oglądałam,... AmandaPik Deweloper dom jak marzenie - proszę o opinie. (106) Witam :) Zastanawiamy się z mężem nad kupnem mieszkania na ul Kubusia... Mir Pozwolenie na budowę (9) Witam dowiedziałem się że deweloper polnord ma cofnięte pozwolenie na budowę... Bartek Nie polecam (1) Nie polecam tego osiedla Murapol - Śmidowicza / Nasypowa w Gdyni - ostrzeżenie (3) "Na działce o powierzchni blisko 5 ha u zbiegu ulic Śmidowicza i Nasypowej w... QWERTY Tragedia (2) Jeśli miałbym opisać sytuacje. Facet, który siedzi w tym biurze zakpił sobie... Wiktor Czy moge zerwac lokate bankowa - bez konsekwencji (1) zalozylem lokate inwestycyjna dlugoterminowa w banku ( 27 09 2017) czy mogę... mirek Mieszkanie na wynajme Gdańsk Wrzeszcz (2) mam do wynajęcia kawalerkę 33 m2 we Wrzeszczu, mieszkanie całkowicie... user_137693899249 Wiczlinski Potok (2) Czy sa tu osoby które zdecydowały sie na zakup domu szeregowego na... Itp deweloper 7 niebo (122) Wita. Mamy zamiar z mężem zakupić nieruchomość u tego dewelopera, a... Doris