budowlanka trójmiasto (5) kogo na budowę mini osiedla ? czy to się wgl oplaca? bzyk Budowa domu-firma (3) Witam poszukuje firmy do budowy domu.mozecie kogoś polecić? Michal FAME S.C. (13) Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na Karczemkach (Osiedle Kalinowe). Czy... ciekawy
Ochrona (4) Czy ktoś orientuje się co należy do obowiązku ochrony podobnie za... Gg Ekolan 18 36 (18) Czy ktoś tak jak ja planuje zakup mieszkania na tym osiedlu? aga Dalmax? (42) Czy slyszal ktos o takim deweloperze ma budowac w Baninie? Aberdeenka Komandorskie Wzgórze- proszę o opinie (66) Bardzo proszę o Wasze opinie na temat osiedla Komandorskie Wzgórze w Gdyni na... Lola bmc SOPOT (2) Witam, mam pytanie do szanownych forumowiczów nt. mieszkań bmc wybudowanych w... gienio Informacje kto i kiedy kupił od miasta... (2) ...działkę - czy gdzieś takie info zdobędę? Sąsiednią działkę do mojej Miasto... Ewa Rumia jak się mieszka? (2) Mam pytanie o rejon ul. Opolska, Wrocławska, Gdańska w Rumi a także Rumia... AH Polservice Myśliwski Stok - pytania do mieszkańców i osób po rozmowach z deweloperem (6) Dzień dobry, Chcemy kupić mieszkanie i zainteresowała nas ta inwestycja.... Rodzinka ANGIELSKA GROBLA GORSKI (2) Wątek założony w celu wymiany informacji o inwestycji. Czy są tu przyszli... KALI Aquasfera cz. II (525) Nowy wątek :) Inspektor (3) Witam. Czy ktoś z was drodzy sasiedzi odbieral dom z inspektorem budowlanym... Xyz ustawowe odsetki za zwłokę w oddaniu mieszkania (5) Witam, jakie są ustawowe odsetki za nieterminowy odbiór mieszkania przez... ddd nowa inwestycja na CZAJKOWSKIEGO (14) Witam, chcę kupić mieszkanie w nowo budowanych blokach przy ul. Czajkowskiego... baobab86 Kowalsky Nieruchomości (3) Czy możecie podzielić się opinią na temat dewelopera Kowalsky Nieruchomości?... Undisclosed Przeniesienie hipoteki na nowego właściciela. (7) Witam Moje pytanie odnosi się zakupu mieszkania z ustanowioną hipoteką. Czy... AH Osiedle Plenerowa k. Pruszcza Gdańskiego (6) wiecie coś o tym osiedlu, kto buduje? yogi mieszkania z Rot-Dom ul. Sasankowa (135) szukam opinii którzy zamieszkali w bloku nowym oddanym przez firme Rot-Dom... ruda