Domy w Skórczu (2) Witam!! Jak wiem ludzie z Trójmiasta uwielbiają Kociewie :) możecie mi... Iwona PLATINUM PARK (16) Czy ktoś z Was wie coś o tym osiedlu? na stronie nie znalazłam żadnych dat... blacky Odiedle Platinum Park Gdańsk (2) Nie, nie i jeszcze raz nie. Osiedle małe, kameralne i otoczone zielenią i to... sąsiadka
deweloper gdańsk (3) kogo polecicie? mlask morena (3) jakie mieszkanie tam kupić hmmmmm dekpol (1) wie ktoś cos n/t rokitek? polak siodmeniebo deweloper (1) gdzie oni teraz budują i jak tam ta jakość? prosze o opinie mozg robyg (1) jak te mieszkania na morenie? hehhe inpro (1) ma ktoś jakies doświadczenia? blu oszuści (1) Domy na rotmance budują od sierpnia 2016 i nic tam nie ma budowa nie ruszyła... danzig Toksyczne mieszkania (1) Mam pytanie odnośnie mieszkań w starym budownictwie, tzw. wielka płyta. W tej... AH Deweloper BMC sp. z o.o. opinie (1) Witam czy ktoś ma/miał do czynienia z deweloperem BMC? Interesuje mnie: 1)... Gdynianin czy kogos dotknela uchwala obszarów zdegradowanych i do rewitalizacji w Gdańsku -uchwala RM w Gdansku (1) pytanie j.w. . uchwala z kwietnia 2016 przewidująca prawo pierwokupu... wcw Olchowa - City house (5) Witam, Czy ktoś może kupił szeregowiec na ul. Olchowej ?? bo się zastanawiam... KUBA Używane czy od developera (60) Hej, moja córka wybiera się na studia i chciałbym kupić jej mieszkanie, żeby... olek-maly zainteresowany kupnem (17) Witam, jestem zainteresowany kupnem jednego z mieszkań w budowie szeregowej w... L. Gdzie zamieszkać w Gdyni (4) Jestem z mazowieckiego, ale zaistniała zawodowa potrzeba kupić swoje M i... cojaki Chcę kupić szereg, Os. Królewskie - proszę opinie. (45) Witam, Zamierzam kupic szereg u Chmary OSIEDLE KRÓLEWSKIE, czy może ktoś... LAL Wybór Developera?? (3) Witam. Zamierzam zakupić mieszkanie prosto od developera, w takich... LMarcin Banino czy Żukowo kto odważny poruszyć ten temat (1) Gdzie lepiej ? Działki w podobnej cenie Patryk