Działki koleczkowo bojano luzino (1) Witam. W jakich cenach można kupić działki budowlane w tych miejscowościach?... Agnieszka szuka dzialki nowe budowa na nizinnej w Rumi (1) Czy ktoś wie kto i co buduje w Rumi na Nizinnej marta Jak sprawdzić wiarygodność dewelopera (1) Od niedawna pojawiła się nowa możliwość sprawdzenia wiarygodności dewelopera.... Anka223
Ile kosztują mieszkania w Grańsku? (7) Ile kosztują mieszkania w nowych osiedlach w Gdańsku? Zainteresowały mnie na... TamTamA Mieszkanie w budynku B3 (2) Witam, Jestem na etapie odbioru mieszkania w budynku B3. Na początku... Nowy mieszkaniec Przeniesienie hipoteki na inna nieruchomosc (2) Prosze o przyklad wniosku do banku o przeniesienie hipoteki na inna... Iwo Eko-Bud Saturna Banino - proszę o opinie (107) Witam, drodzy potrzebuję Waszej opinii na temat nowej inwestycji... młody STM ul:Chwarznieńska 36 ,Gdynia (99) Czy ktos kupił mieszkania na ul. Chwarznieńskiej 36. Pilne Daria Ktos korzystal z MDM W Gdansku ? (1) Witam. Chcialam zapytac czy sa tu oaobt ktore korzystaly z programu MDM W... Gosc Nowy etap osiedla Młody Straszyn (22) Widziałam budynki , które powstają przy Starogardzkiej i wyczytałam ze to... Weronika Mat Bud Rumia Owsiana (4) Witam mam pytanie odnośnie inwestycji na ul. Owsianej w Rumi koło CH Auchan... AH Mieszkania w trójmieście (3) Napisz jakie mieszkanie masz na sprzedaż... Paulina Czy mieszkania Sierra Park mają MDM? (8) Cześć wszystkim, mam pytanie: czy kojarzycie mieszkania Sierra Park w... kasia33 ALTORIA/ Bernardowo Gdynia (2) Witam, zastanawiam sie na kupnem mieszkania na tych osiedlach. Bardzo prosze... izaizaizaiza TBS ZAKUP (7) Witam wszystkich, Proszę o poradę w kwestii zakupu mieszkania z TBS,... zatroskana Mar Tom - Kosakowo (9) Ktoś coś o nich słyszał o jakości domków? Warto Kupić? Ktoś juz tam mieszka?... Agnieszka Deweloperzy w Jankowie Gdanskim (12) Moze ktos polecic sprawdzonego dobrego dewelopera który buduje w Jankowie bo... Ala mieszkanie na starogardzkiej gdansk (4) mam pytanie czy ktos kupil juz mieszkanie na tym osiedlu ?jest zadowolony... ania384 Spółdzielnia LOTTNIK Gdynia (4) Nie polecam budowy domu z nimi. Wielu spraw nie dopilnowali, do dzis... niezadowolony budowlanka trójmiasto (5) kogo na budowę mini osiedla ? czy to się wgl oplaca? bzyk