Cześć wszystkim, mam pytanie: czy kojarzycie mieszkania Sierra Park w Wejherowie? A jeżeli tak, to czy wiecie, czy są one objęte programem MDM? Bardzo proszę o szybką odpowiedź :)
a sprawdzalas na stronie? jak tam nie ma info to pewnie nie sa objete mdm bo firmy raczej sie tym chwala... mi sie sierra wyswietlala jak wpisywalem nieruchomosci nad morzem czy cos takiego wiec wpisz sobie albo wejdz na sierrapark.pl i sprawdz
Jesteś pewna, że Sierra Park ma MDM? Mi się wydaje, że teraz ten program zaczął szwankować i dużo firm się wycofało... Mnie interesują tylko nieruchomości nad morzem z MDM, więc powiedz, czy na 100% Sierra ma MDM?
O co wam chodzi z tym MDM? jak chcesz znalezc tanie mieszkania w wejherowie to wchodzisz na www. sierrapark. pl dzwonisz i pytasz a nie piszesz na forum... ludzie...
Są napewno szamba zamiast kanalizacji. Jak sie wprowadzi z 300rodzin , przy opruznianiu co 2 tyg. To bedzie z jakies 20 pompowań dziennie, smrod niesamowity. Gaz butlowy- koszt gazu miesieczny ok 600zl