Re: AQUASFERA REDA!
Mnie tez pomieszkuje sie dobrze choc nie miekszam tam jeszcze na stale. Warto zanim zdecydujesz sie na konkretne mieszkanie, wybrac pare lokali, usiac w domu (ewentualnie nawet z kims ktos sie zna - mnie bylo latwiej, bo to juz trzecie mieszaknie w moim zyciu) i troche sobie poplanowac, pomeblowac, sprawdzic co i jak. Dopasowac mieszkanie do swojego trybu zycia, zastanowic sie czy np. jesli lubisz ogladac TV - czy miekszanie ma taki uklad bys spokojnie mial miejsce na duzy TV a naprzeciwko na kanape - czesto juz uklad okien to utrudnia.
Ja nad swoim myslalem pare dni. Efekt tego jest taki, ze przearanzowalem praktycznie wszystko. I jestem z tego zadowolony. Duzo zyskuje sie na braku korytarza. Ja mam mieszkanie niecale 39m2 i mam dosc spory salon, aneks sypialny (ktory moge oddzielic), aneks kuchenny (wygodny! dosc duza kuchnia - wcale nie "malutka z miejscem na dwie szafki jak to ktos tu kiedys pisal") oraz spora i wygodna lazienke. Potem oczywiscie tez kwestia wykonczenia - dobrania materialow w taki sposob aby mieszkanie jeszcze powiekszyc, zagospodarowac.
PS. A tak wogole to chetnie bym kiedys zobaczyl jakies inne mieszkanie w aquasferze - jak zostalo zobione - pokazujac w zamian moze i swoje. Chetnie wlasnie takie niewielkie, okolo 37-40m2, po prostu z ciekawosci :-)
0
0