Re: AQUASFERA REDA!
nie przejmujcie się Zwierzakami i innymi trollami forumowymi. Jak się nie podoba to niech nie chodzą na spacery pod nasz budynek... przecież nikt im nie karze przychodzić pod nasz blok :)
Co do portiera, to byłoby troche śmieszne jak teraz byśmy z Niego zrezygnowali :) Przecież na tym właśnie m.in. polega inność tego budynku od innych... dlatego, za metr płaciliśmy drożej niż na osiedlach na przeciwko nas... Nie mamy Akwarium, które miało być... nie ma foteli w portierni... jak zabraliby jeszcze portiera... to nie wiem co będzie następnym pomysłem :) Zablokować windę, bo eksploatacja kosztuje :)
Poczekajmy najpierw na informacje odnośnie czynszu, a później pogadajmy, bo na pewno nie będzie to jakaś astronomiczna cena...
I naprawdę nie przejmujcie się jakimiś Zwierzakami, którzy nie mieszkają w tym budynku, ale mają najwięcej do powiedzenia o nas (naszych sąsiadach), ja nie spotkałem w tym budynku jeszcze nikogo kogo mógłbym źle nazwać wręcz przeciwnie wydaje mi się, ze sąsiedzi są (że Wy jesteście) bardzo sympatyczni
1
0