AQUASFERA REDA!

czy ktos juz kupil mieszkanie w aquasferze! jakie tam sa ceny mieszkan!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: AQUASFERA REDA!

no wlasnie, zdjeli rusztowanie? Kiedy zaczyna sie budowa ronda ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a zdjęli już może rusztowanie po prawej stronie budynku (tej bliżej Rumi) patrząc od strony osiedla przy młynie?

Zalozyli chyba szklo na bariery balkonowe ! zaczyna wygladac wszystko super !

Dziwne, zadnych zyczen nie mialam a ogladalam swoje mieszkanie juz w czerwcu, a kierownik budowy chętnie zaprasza jak sie do niego dzwoni, tylko prosi o wizyte do 15 bo w mieszkaniach nie ma światła.

w sieci można natknąć się na lokale usługowe :)

Można sobie popatrzeć też na forki jak te lokale będą wyglądały :)

Co ciekawe data oddania obiektu do użytku wynieniana jest na luty 2012

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/lokal-na-wynajem-reda-0-pomieszczen-1169-mkw-za-33-zl-najmujacy-nie-placi-prowizji-ogl4444814.html

więcej zdjęć i lepszej jakości jest jak wejdzie się na strone http://www.partnerzy.pl i w wyszukiwarce wpisze się Reda, wynajem lokalu

parę razy pytałem o to w SEMEKO i niestety nie wpuszczają na teren budowy. Tłumaczą to w ten sposób, że trwają tam intensywne prace i niestety nie mogą sobie pozwolić na przemieszczanie ludzi :(
Trochę głupie to, ale niestety tak jest

Wyjątkiem są ludzie, którzy przed kupnem mieszkania zażyczyli sobie zobaczyć lokal...w tej sytuacji wyjątkowo zgadzano się wpuścić tam klientów.

No to fajnie!!!
Biedronka osiedlowym sklepikiem hihihi fajnie brzmi
Jeżeli chodzi o kolor elewacji to myślę że już tak zostanie nie ma już prawie rusztowań wiedz tak myślę że już może nie będą przemalowywać ???? ale i ja mogę się mylić :P
A mam jeszcze jedno pytanko czy ktoś był z was mieszkaniowców "naszego" bloku oglądać mieszkanko czy moszna oglądać czy wpuszczają na teren budowy ???????

wydaje mi się, że to jeszcze nie jest docelowe malowanie, tylko okładanie styropianu... a dopiero po tym przyjdzie kolor... ale mogę się mylić :)

a dla miłośników Biedronki... jutro jest otwarcie biedry czyli naszego "sklepiku osiedlowego" :)

A dlaczego wieczorem robi super wrażenie? tzn lepsze niż w dzień?:)))

W ofercie jest już Pacyfic.

maluja balkony z bialego na ''stalowy blekit'' ! budynek zaczyna super wygladac a szczegolnie wieczorem robi super wrazenie. czyli caly czas do przodu i jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podpytałem na budowie - to ma być zbiornik retencyjny na deszczówkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe

no nie wiem jak ten "śmietnik" urusł w ciągu ostatnich 9 dni, wiec ciężko mi się wypowiadać :) Jak ostatnio byłem to tylko zbrojenia wystawały... i tak sobie pomyślałem, ze to może będzie śmietnik :) ale skoro ma wyższą wysokość niż tradycyjne śmietniki... to sam nie wiem :)
Muszę poczekac na nowe fotki :P

Półokrągłe balkony sa koloru białego, rusztowanie zdjete wiec nie sadze zeby nagle miały byc malowane na planowany wczesniej na makietach szary kolor....Tak tylko z ciekawosci sie pytam bo to mnie zaskoczylo, ze budynek bedzie kremowo biały.
Potezny bedzie ten smietnik :)

a skąd taka myśl się u Ciebie wzieła, że balkony będą na biało?
Jeśli chodzi o tą konstrukcję przed budynkiem... to tak jak pisałem 9 dni temu wydaje mi się, ze to może być śmietnik... ale tak tylko strzelam :)

BALKONY JEDNAK KOLORU BIAŁEGO?
Czy ktos sie orientuje co jest budowane przed blokiem? Betonowy bunkier? :)))))))

Nie wiem czy slimaczego, osiedle Reda Park bardzo szybko buduja i budynki oddaja na czas. U Was tez wszystko bedzie na czas, do terminu odbioru jeszcze troche wiec spokojnie. Wiedza co robia :)

Semeko słynie ze ślimaczego tempa. Oj, będzie chaos przy odbiorach...

Nie jest źle... byłem tam w sobote i spory ruch na budowie :) Elewacja w dużej części jest skończona (może poza balkonami :P), chyba wykańczają lokale, bo robotnicy po balkonach nosili coś co wyglądało jak drzwi :) Przed budynkiem ( pomiędzy wejściem na portiernie a Obwodową) powstala jakaś zbrojona konstrukcja... nie bardzo wiem co to ma być, ale domyślam się, że to może być śmietnik. Pracują też nad drugim budynkiem...

To może zamieszkaj w budynku Biedronki... ja tam wolę, żeby mój budynek robili spokojnie i zgodnie z harmonogramem...

halooo....co slychac na budowie? Ktos, coś wie? Budowa biedronka idzie piorunem a tempo semeko ? Wydaje mi sie ze tynkowanie posuwa sie tempem ślimaka :/

Inne tematy z forum

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...