AQUASFERA REDA!

czy ktos juz kupil mieszkanie w aquasferze! jakie tam sa ceny mieszkan!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: AQUASFERA REDA!

ciagle wrzucasz ten link i po co ? to nie miejsce na reklame , przeciez tam i tak na tym twoim forum nic nie ma . Forum zaloz jak te budynki juz powstana a nie teraz Lepszym rozwiazaniem jest jak masz mozliwosci reklama ogolna w trojmiescie a nie doklejanie swojego linka do czyjegos forum . Zacznij reklame ogolna a nie takie non stop wciskanie swojego bo to nudne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nowe forum dyskusyjne nowo powstającego osiedla Aquasfera w Redzie.

http://www.aquasfera-reda.cba.pl

kolejne piętro juz zaczeli !

linki linkami a najlepiej tam pojechac i samemu zobaczyc bo jest super wiosenna pogoda i miejsce wyglada tez super . Teraz dopiero widac ze tam bedzie rewelacyjne miejsce z doskonala infrastruktura. Z Gdyni sie idealnie jedzie nieraz doslownie ''piec minut'' i jest extra. pozdrowionka

(...)

Kolejne pietro juz prawie gotowe.

Umowa przedwstępna to przyrzeczenie podpisania umowy sprzedaży.
Czyli umawiacie się, że tego i tego dnia podpiszecie umowę. Przeważnie wiąże się to z zapłatą zadatku.

Zalali dzis kolejny strop . I za chwile bedzie kolejne pietro. Fajnie !!!

zle ''Hektor ''zrozumiales . Kiedys robili pietro miesiac bo ludzi bylo tam mniej bo konczyli inne budynki. Teraz jest na pietro chyba 2 razy wiecej ludzi i dlatego to szybciej idzie . Robia dokladnie bo to specyficzny budynek i ksztalt wiec dokladnie to trzeba robic. Poprostu jak jest wiecej pracownikow to dlatego to szybciej idzie . Wiadomo ze jedna osoba mniej zrobi niz odrazu 10 . Nikt nie mowi o szybkosci i bylejakosci. mozesz tam przeciez podjechac w tygodniu i sobie obejrzec. No i dawno pogody nie bylo tak dobrej a jak teraz jest to widocznie im sie lepiej pracuje. Fajnie to zaczyna wygladac.

Ja bym sie tak nie cieszył,że szybko...Szybko w budownictwie często znaczy na odpie.....dol a i budynek powinien popracować trochę...

kolejne pietro juz jest. zaraz szalunki beda i strop wyleja i dalej w gore. Jest pogoda super to im idzie naprawde super . zaraz 6 pietro zaczna ! Rewelacja

rabaty cenowe uzależnione są od wysokości piętra.czym wyżej tym drożej.pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejne pietro juz powstaje, strop zalany, szyby windy odlane,dzwig pracuje , sciany juz stawiaja. Coraz lepiej to wyglada i pogoda jest do budowy idealna.

AquaSfera ma też swój profil na facebooku: facebook.com/AquaSfera jest tam parę zdjęć z budowy

Według mnie parking na kilka samochodów będzie. Jest tam troche wolnego miejsca między budynkiem a ulicą.
Co do tego małego budynku wulkanizacji to według mnie pozostanie gdyż stoi na prywantnej działce. Nie ma go na wizualizacji, gdyż przeważnie na folderach reklamowych umyślnie pomija się tego typu widoki :) Ogolnie nie jest źle :)
ps. Czy ktos wie jak dodaje się fotki do tego forum ? pozdrawiam

ja od strony ulicy. na wizualizacji przed blokiem mieścił sie parking ale widząc jak jest zbudowany chyba nici z parkingu. Ale do wizualizacji sie nie przywiązywałam zbytnio. Nie ma na niej np budynku wulkanizacji. Chyba że będzie zburzony albo się zdematerializuje :)

A na ktorym pietrze bedziecie mieszkac? od strony ulicy czy z przeciwnej ?

czwarte pietro jest w budowie.

ostatnio przejeżdzałam i rzeczywiście budowa pnie sie w góre w zadowalającym tempie. Z tym, że nie liczyłam pięter.

Kolejne, czyli które?:)
Słyszałam że już czwarte "się robi", prawda to?

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...