Re: AQUASFERA REDA!
~QueenOfDarkness
(12 lat temu)
jeżeli chodzi o faktury z PlastComu to mi jasno powiedzieli, że nie przykładają zbytniej wagi do ich przesyłania. Są do odbioru u nich na miejscu, są do wglądu w internecie, a i tak każdy klient ma swoje unikalne konto na które dokonuje wpłat co miesiąc. Dlatego ja w ogóle na faktury uwagi nie zwracam tylko co miesiąc do 15- go płacę stałą kwotę i tyle.
Jeżeli chodzi o wiercenie czy wbijanie gwoździ po 20 to błagam, nie bądźmy upierdliwi. Parę tygodni temu z jednej strony oberwała mi się półka z płytami i trzeba było natychmiast ją przybić, żeby całość nie runęła na akwarium z rybkami. Była godzina 20.02 (patrzyłam na zegarek) do wbicia miałam jeden gwóźdź a i tak sąsiad zaczął mi walić w ścianę. Takie walenie w ścianę to moim zdaniem totalny brak kultury. Coś się nie podoba to warto się przejść i powiedzieć (w końcu mieszkamy na tym samym piętrze) a nie po chamsku walić w ścianę. Rozumiem, że są małe dzieci, które idą spać przed 20 (sama mam małe dziecko) ale bierzmy pod uwagę tych, którzy wracają z pracy grubo po 18 i też chcą coś w domu zrobić.
Na koniec pozdrawiam panią, która upodobała sobie parkowanie samochodu w taki sposób, żeby uniemożliwić wyjazd samochodom zaparkowanym na naszym mini parkingu przed wejściem do budynku. Chciałabym ją również prosić, żeby na wszelki wypadek zostawiała w widocznym miejscu numer na komórkę, żeby się skontaktować w sprawie OC, jak na przykład ktoś wyjeżdżając parkingu czy przejeżdżając porysuje jej samochód. Patrząc na karoserię jej samochodu można odnieść wrażenie, że Pani kolekcjonuje rysy ;)
1
0