Armani - opinia (1) Arat to najlepsza tego typu firma w Europie. Serwują najlepszymi... Armani Ciagle ich nie ma, problem z kontaktem i umowieniem sie (1) Robiłem u nich kilka rzeczy w samochodach(nagłośnienie, zestaw głośnomówiący,... Panda Nissan (1) Kolejny plus za umycie mojego samochodu, rewelacyjny efekt! Pozdrawiam... Andrew
Fajny serwis (1) Profesjonalna i co najważniejsze miła i ludzka obsługa ( w obecnych czasach... zadowolony Detailing wnętrza Opel Insignia (1) Jestem mile zaskoczony efektem końcowym jaki zastałem przy odbiorze auta.... opins Mercedes - montaż alarmu + śledzenie GPS (1) Polecam. Miła obsługa a montaż wykonany szybko, sprawnie i profesjonalnie.... Merc dno (1) szkoda czasu, żeby jechać bo zawsze zamknięte nie da się ocenić jakości... v alarm z opcja antynapadu (1) zakladalem u nich alarm wraz z zabezpieczeniem antynapadu, profesjonalnie... wierzba Strojenie procesora dzwieku Imprint (1) Pojechalem do Aratu na strojenie procesora dzwieku.Nie moglem znalesc w... Jacek Problem z radiem CB (1) Sobota rano, przygotowania do wyjazdu i problem - nie działa CB. Zadzwoniłem... Zadowolony Klient L PEŁEN PROFESJONALIZM. POLECAM !!! (1) Panowie znają sie na tym co robią, indywidualne podejście do klienta, to co... Karol VW awaria (1) Miałem kłopot, mogę pisać w czasie przeszłym bo dzięki pracownikowi firmy... jacek Clooney - opinia (1) Kawał drogi jadę do speca Car Audio a on mi mówi że mam sobie iść gdzie... Clooney POLECAM!!! (1) Przyjechałem do ARATu z zamiarem kupienia najtańszego radia jakie mają. Po... Jacek Sprżęcik (1) szukałem dobrego sprzętu audio...no i tego żeby ktoś doradził-podpowiedział.W... Kordian Pełne zadowolenie (1) kiedyś (przed 5 laty) zamontowałem u nich alarm,pare dni temu w czasie mrozów... Marian Najlepszy serwis w Pomorskim (1) Do Firmy ARAT przyjechałem Oplem Vectra z chęcią zainstalowania zestawu... Wacuch Głośniki - Morel (1) Witam, chciałbym wyrazic swoja opinie na temat salonu Arat. Przyjechałem... Krzysztof Alarm Ford Focus MK2 (1) Szybko i profesjonalnie założony alarm. Szybki termin. Technik dokładnie... Adam cdr500 (1) 03-02-2010 dzwonie do firmy bo mam problem z radyjkiem (nie wspolpracuje z... on