ARGONAUT No 1 !!!!!!!

Polecam naprawdę zajęcia w Argonaucie. Cenię sobie przyjemną atmosferę i profesjonalizm. I to na pewno znajdziecie w tej szkole. Zajęcia bardzo elastyczne dla wszystkich w dobrze skomponowanych grupach. Czasami trochę :-))) jak w Sharm El Sheikh :-))) ale naprawdę bardzo sympatycznie, szczególnie w grupach dla dorosłych. W sumie przedłużam sobie i dzieciom wakacje. `Kobietkom na pewno przydadzą się zajęcia na super "linię"z panią Yvette, a panom też się przyda umiejętność ratowania "lasek" i nie tylko. Naprawdę sensownie i dobrze spędzony czas oraz zainwestowane w siebie i we własne dzieci pieniądze. To nic, że skończyło się lato zaczął się Argonaut !!!!!!!!!!!!!!.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 30

Re: ARGONAUT No 1 !!!!!!!

Polecam osobom chcącym przeżyć podwodne przygody i tym, którzy chcą nauczyć się pływać i nurkować=>‎ - ‎ - 2009-09-15
Dokładnie 15 lat temu rozpoczęła sie moja przygoda z Argonautem. Najpierw Pan Tomek nauczył mnie pływać jak miałem 3 lata, a następnie gdy miałem 10 lat umożliwił mi rozpoczęcie przygody z nurkowaniem. Całe życie pływałem i pływam u Pana Tomasza Dobroczek oraz przechodziłem przez najrozmaitsze szkolenia nurkowe. Nadal będę szkolił się w Argonaucie ponieważ widzę ile się nauczyłem pod okiem Pana Tomka i mogę porównać siebie i innych nurków uczących się w innych szkołach, którzy robią kardynalne błędy pod wodą i narażają życie swoje i innych. Czuję się pod wodą pewnie i bezpiecznie. Dzięki temu wszystkiemu udało mi się ukończyć Kurs Ratownika WOPR i dobrze wykonywać swój Zawód.Mam teraz dobrze płatną pracę w Wakacje i nie muszę pracować w PUBIE jak moi koledzy za GROSZE. Gorąco polecam!! http://www.argonaut.gda.pl/filmy/f...php
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 31

ARGONAUT FEEE...

Drodzy pseudo sympatycy Pana T.D. Przypominam Wam/ Panu, że zgodnie z Regulaminem konta w Portalu Trojmiasto.pl:

o zabrania się zakładania tematów reklamujących własną działalność gospodarczą;

o zabrania się notorycznego dodawania tematów dotyczących oferty sprzedaży oraz kupna przez osoby fizyczne;

o zabrania się sztucznego podbijania w listingu własnych tematów ogłoszeniowych.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 20

Re: ARGONAUT No 1 !!!!!!!

KAYA jaka TY MĄDRA szkoda tylko ,że znowu to samo IP.

Hipokryta poucza innych , zobacz się w LUSTRZE , jeśli masz....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8