ARS DENTANA

Stomatolodzy USG Protetycy

Gdynia, Rdestowa 4/U3

Kasia - opinia (1) Polecam :) Bardzo szybkie i bezbolesne wyrwanie ósemki. Panie bardzo... Kasia Fachowość i dokładność to ich drugie imię. (1) Fantastyczni ludzie, profesjonalne i ciepłe podejście do pacjenta. Precyzja,... Przemek Ars Dentana- wspaniali stomatolodzy (1) Gdy cię boli ząb od rana, zapamiętaj- Ars Dentana! Kiedy kogoś boli ząb- Ars... gosia
Polecam Panią Doktor Dorotę K. bardzo !!! (1) pierwszy kontakt miałam kiedy zbyto mnie w dwóch innych gabinetach bo nikt... magda Ars Dentana- wspaniali stomatolodzy (1) Profesjonalnie. Ciepła, przyjazna atmosfera. Jeśli jest się w potrzebie,... Małgosia Profesjonaliści (1) Leczę całą rodzinę u pana Jakuba i nigdy nie wyszłam z gabinetu rozczarowana.... Ania Ars Dentasa is OK (1) Jestem zaskoczona negatywną opinią. Miałam zęby leczone nie pierwszy raz i... Hania Pe Ars Dentana OK (1) Dbanie o zęby to podstawa. Posiadanie dentysty, oczywiście skutecznego... Or. Niestety zakład o calkowitym braku profesjonalizmu (2) Jestem klientka tego zakładu gdzie załozono mi koronke ,nie wyleczając zęba... Elzbieta Polecam i ja (1) Polecam. Bardzo dobry gabinet. Zarówno Pani Dorota, jak i Pan Jakub są... Meduza Opinia o Ars Dentana (1) Leczenie kanałowe przebiegło bez skutków ubocznych, bez bólu. Podziękowania... Maciej J. Ars Dentana (1) Trafiłem tam z bolącym zębem. Polecił mi to miejsce znajomy i muszę przyznać,... kryspin POLECAM (1) Krótko i rzeczowo - polecam. Bardzo dobry gabinet dentystyczny.... Karbowska opieka stomatologiczna (1) Ten gabinet został mi polecony przez znajomego. Udałam się tam i nie żałuję... Lena Bardzo dobry stomatolog (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony z usługi. Jarosław R E W E L A C J A (2) Wchodzę do gabinetu i za każdym razem widze uśmiech u Pani Asystentki oraz... Zadowolona pacjentka