Jaro - opinia (1) Bardzo dobrze zorganizowana firma, obsługa techniczna gotowość auta do użycia... Jaro Super Wypożyczalnia (2) Jestem bardzo zadowolony z usługi . Autko podstawione na czas pod miejsce... Andrzej Super Wypożyczlania (2) Jestem pod wrażeniem miłej szybkiej i ekspresowej obsługi . Skorzystałem z... Paweł
Jestem zadowolony z firmy Ascar (1) Kilka dni temu miałem wypadek samochodowy i mój samochód został odholowany... Bartosz Gdańsk Polecam wypożyczalnie Ascar i pozdrawiam Pana Łukasz (1) Przyjechałem z rodzina na wakacje do trojmiasta z Podkarpacia. Przyjechaliśmy... Bartosz i Basia ... (1) ustaliłem rezerwację na piątek do poniedziałku rano. W środę dosałem telefon... Baku (.,...) (1) Podzielam opinie mojego poprzednika "niedoszłego Klienta" też... OSTRZEGAM! niedoszły Klient - opinia (1) Staliśmy przez dwie godziny w umówionym miejscu i czekaliśmy na odbiór... niedoszły Klient Niepoważny (1) Mimo rezerwacji telefonicznej i mailowej auta z 3 tygodniowym wyprzedzeniem... Łukasz git (1) Jestem stałym klientem i polecam autka są w przystępnych cenach git Slabiutka firma (1) Niestety ale firmy nie polecam, kiepskie auta w slabym stanie.......raczej... J&J