Natalia - opinia (1) Córka uwielbia jeździć w tej stajni. Trenerki są pomocne i profesjonalne. Od... Natalia MJ - opinia (1) Wspaniała atmosfera i trenerzy na najwyższym poziomie, Serdecznie polecam MJ Najlepsza szkółka jazdy konnej we wszechświecie! :) (1) W tej właśnie szkółce zaraziłam się miłością do koni. Panuje tu miła... Amelka
Szkółka jak marzenie (1) Od 2lat regularnie podnoszę tam swoje umiejętności. Prawdziwie profesjonalna... miłośniczka koni Polecam!!! (1) Moja Córka była zimą na obozie konnym z AS Dream organizowanym przez biuro... Mama polecam!! (1) Gorąco polecam naukę oraz doskonalenie umiejętność jeździeckich pod okiem... Joanna GORĄCO POLECAM!!!!!!! (1) Gorąco polecam tą szkołę ze względu na niesamowicie pozytywny nastrój, mega... LadyD :) Pełen profesjonalizm (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim szkołe As Dream. Indywidualne podejscie... Basia Super! Gorąco polecam (1) Świetna obsługa, super atmosfera, mili instruktorzy. Polecam wszystkim,... Klaudson Wspaniałe miejsce (1) Bardzo ciekawe miejsce. Super podejście do klienta. W końcu uczę się jeździć... Agnieszka GORĄCO POLECAM (1) Byłem kilka razy, jestem bardzo zadowolony. Super obsługa, kadra szkoleniowa... Grzesiek profesjonalnie (1) As Dream to przede wszystkim profesjonalne podejście do klienta. Każdy... stały bywalec Niepowtarzalna atmosfera (1) Wspaniała atmosfera do kształtowania umiejętności i charakterów młodych i... GK Nasze gratulacje i komplementy (1) Jeździmy konno całą rodziną od ponad 4 lat i AS Dream jest pierwszą szkołą,... Grzesiek Osrodek Jazdy Konnej na medal! (1) To takie miejsce, w którym chcę podziękować. Za talent pedagogiczny, za siłę... Gretchen Świetnie ! ;D (1) Nigdzie nie jest tak jak tu ! Jest naprawdę świetna atmosfera , co odgrywa... Ania stajnia godna polecenia (1) Od kilku miesięcy chodzę na jazdy do p. Ani. Polecam ją jako instruktorkę.... E. bardzo fajna szkoła (1) Jeśli chodzi o moją opinie na temat tej szkoły jest ona jak najbardziej... Zuzia Polecam! (1) Stadnina położona w pięknym miejscu. Dodatkowo wspaniali ludzie tworzący... Kwaduś Polecam! Polecam! (1) Jeździmy do AS Dream od kwietnia tego roku (to już nasz 2 karnet, nie licząc... Beata