AS-MET PHU

Części zamienne - detal Części zamienne - hurt

Gdańsk, gen. Henryka Dąbrowskiego 2

Zbigniew GERS - opinia (2) Wcześniej umówiona wymiana kpl układu wydechowego w Nissan Primera, wrażenia... Zbigniew GERS Uratowali sytuację (3) Byłem wczoraj Fabią z oderwanym tłumikiem końcowym. Pan w Warsztacie na... Dawid Polecam!!! (1) Polecam!!! Miła obsługa, przystępne ceny, szybko i profesjonalnie. Miła
Perfekcyjne wykonanie i Profesjonalna obsługa (1) Aż żal polecać taki super warsztat bo jak się ludziska dowiedzą to ja w... Pan od gruchota POLECAM - Zakład mały ale jary (1) Za tłumik do mojej Kia pewna firma na Zaspie zażyczyła sobie prawie 2 razy... JacekJ Polecam (1) Miła obsługa, szybko, sprawnie i sympatycznie. Można umówić się przez... Misia Szybko, sprawnie. (1) wymiana tłumika zajęła panu 30min, zapłaciłem 70 zł. Szybko, tanio, wszystko... M. brak uwag (1) bardzo dobry kontakt, szybko, tanio, z gwarancją i fakturą. polecam Karol niezadowolony - opinia (2) Dzisiaj po raz pierwszy i ostatni skorzystałem z usług tej firmy.po diagnozie... niezadowolony Bardzo słaba obsługa (3) Bardzo nieuprzejma i nieżyczliwa pani odbierająca telefony. Tłumik rozpadł... Monia Bardzo Solidna Firma (1) Obsługa bardzo miła i fachowa. Bardzo szybka naprawa Jak dla mnie pełen... Alek Solidna firma (1) Bardzo solidna,szybka naprawa... Szefowa bardzo miła i uprzejma....Serdecznie... BOB