Pranie tapicerki na 6 ;) (1) Kupiłem samochod z bardzo, bardzo brudna szarą tapicerką (generalnie jakieś... Mateusz Bardzo solidna firma. (1) Jako klient flotowy (czyszczą mi ok.30 aut miesięcznie) jestem bardzo... Marco LTD Niezadowlony klient (1) Niestety ja również muszę przyznać niektórym rację nie będąc do końca... Wojtek
POLECAM!! (1) Szczerze polecam to miejsce! Samochód pieknie, dokładnie umyty, pachnący,... ml Och i ach ! (1) Tyle w temacie ! Petarda. Ja jedna z najelepszych myjni w gdynii!!!!!! (1) Witam jestem czestym klientem tej myjni zawsze jestem zadowolony z rezultatu... david REWELACJA (1) Któryś raz z kolei korzystam z usług tej myjni. Pierwszy raz zakupiłam grupon... FitMax NIE POLECAM! (3) Strata czasu i pieniędzy.Byłem z kuponem grupona,mycie parą nie jest tak... Tomek R. Usługa wykonana karygodnie (2) Nie będę się rozpisywał- nie polecam Jak ktoś nie wierzy to zapraszam niech... Klient Godne polecenia (1) Moje stare auto po praniu wyglada 5 lat młodziej, fachowa obsługa i co dla... skoda Polecam (1) Polecam tą myjnie z czystym sumieniem. Opinie obniżające ocenę tej myjni... Dorian rewelacja! (1) Polecam tę myjnię! Auto odebrałam czyściutkie, błyszczące i pachnące!... mm ok! (1) Samochód umyty super i klimatyzacja też "świeżutka". Naprawdę polecam. M.Ż Wszystko w porządku! (1) Nie wiem na czym polega karygodność usługi, bo sama w sobie usługa jest... Marcin Polecam z czystym sercem (1) Bardzo miła obsługa świadczą usługi na wysokim poziomie mycie parą rewelacja-... Bojek