Julia - ocena (1) Nie polecam w jednym z salonów przedlużylam włosy po 1.5tygodnia zaczęły mi... Julia Maja - opinia (1) Nie polecam,atmosfera bardzo sztywna,paznokcie wykonane fatalnie. Maja Klaudia Kleisa - opinia (1) Pełen profesjonalizm i super atmosfera Klaudia Kleisa
Zawiedziona Klientka - opinia (1) W salonie skorzystałam z usługi - manicure klasyczny. O ile efekt wizualny... Zawiedziona Klientka Naprawdę polecam (1) Polecam Studio Paznokcia na Ogarnej, Pani Zuzanna najlepsza. Dawno nie miałam... Paula Polecam (1) Chodze od lat na rozne zabiegi, najczesciej na paznokcie. Dziewczyny... Rooda Uwaga !!!! ostrzegam przed wizytą w zakładzie! (1) Niestety z przykrością stwierdzam, że moja wizyta w tym... Niezadowolona klientka Nowe miejsce z profesjonalną obsługą (1) Zdecydowanie polecam Panią Aleksandrę Szymala. Bardzo dokładna, kieruję się... Kasia Fajne miejsce, dostępne ceny, polecam (1) Wracalam z pracy i bardzo spodobało mi się miejsce, więc korzystając z... Kasia Super, polecam! (1) Bardzo polecam ten salon! Wszystkie Panie są przesympatyczne, robię tam... OLA Polecam (1) Salon poleciła mi znajoma więc skorzystałam niedawno i przyznam że jestem... Ola Rewelacja (1) Pazurki wykonane idealnie, bardzo trwałe. Mimo iż minęły już trzy tygodnie... Kasia Mieszane uczucia... (1) Skorzystałam niedawno z usługi przedłużania paznokci w salonie. Zastanawiałam... J Zadowolona z przedluzonych wlosow (1) Przedluzalam wlosy u Pani Malgosi i musze przyznac ze widac precyzje i... Ania Jestem bardzo zadowolona (1) Z usług salonu korzystałam juz kilkakrotnie to z kosmetyczki to z manicuru i... Anita Pani Karolina (kosmetyczka) jest niezastąpiona! (1) Byłam stałą klientką tego salonu. W czasie zabiegów Pani Karolina sprawiała,... była klientka MIKRODERMABRAZJA-Grupon (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani Karolina wykonała zabieg wyjątkowo... K. zadowolona (1) Przedłużałam tam włosy i byłam bardzo zadowolona. Efekt utrzymywał się kilka... Kilofff Nie polecam (1) Z przykrością nie polecam. Strzyżenie syna (dziecka) kosztowało 25zł. Miesiąc... Ania Mimo wszystko nie polecam! (1) Wybrałam sie do salonu, poniewaz mialam blisko i potrzebowalam zrobic szybko... M.