ATELIER

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy któraś zna może salon Atelier na Pniewskiego we Wrzeszczu. Słyszałm ,że sa podobno dobrzy, ale niestty nie sa tani. Chociaż z drugiej strony podobno u nich nie ma sensu robic próbnych , bo zawsze wychodzi im dobrze, więc wyjdzie na to samo. Ale chciałabym poznac jeszcze wasze opini, bo to jednak ryzyko pewne, nie miec próbnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ATELIER

nikt nie zna tego salonu?

ja raz tam tylko była, oczywiście ze względu na ceny, ale byłam bardzo zadowolona, najlepiej jakbyś trafiła do szefa, ale dziewczyny też są dobre i zawsze pytaja o radę szefa

właśnie cen nie mają zbyt niskich, ale stwierdziłam,ze jak sa dobrzy to moze w dniu slubu warto.

Ja nie miałam zdjec w sudiu tylko w plenerze...Ale znam dosc tanie miejsce tyle ,ze w Gdyni...niewiem czy Gdynie bierzesz pod uwagę??? I załuje ,ze sama nie miałam tam zdjęć!!

ale mi nie chodzi o zdjęcia, tylko fryzurę imakijaż

ooo to przepraszam myslałam,ze jak Atelier...to zdjecia

jestem klientką salonu Atelier w Gdańsku. Ja i wszysltkie moje koleżanki czesałyśmy się do ślubu właśnie tam.Wszystkie byłyśmy bardzo zadowolone. Jest tylko jeden problem-czas nie gra tam roli i wszystko zawsze jest na ostatnią chwile.Jeśli ślub masz na 16 to musisz umówić się jako pierwsza np na10.00.Co do szefa to jak najbardziej polecam-nazywa się Zbyszek.A co do ceny-fryzura slubna wydaje mi się że kosztuje 100 zł.Nie jest to dużo więcej niż u konkurencji, gdzie efekt może nie byc przewidywalny.

Inne tematy z forum

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...