ATLANTIS-fryzjer ul.BURZYNSKIEGO?

HEY!

DZIEWCZYNY,CZY LTROAS Z WAS MOZE KORZYSTAłA Z USłUG SALONU KOSMETYCZNO-FRYZJERSKIEGO ATLANTIS NA UL.BURZYNSKIEGO? PROSZE O OPINIE
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ATLANTIS-fryzjer ul.BURZYNSKIEGO?

POLECAM TEN SALON ,NAPRAWDE WARTO SKORZYSTAC Z ICH USŁUG ,MIŁA ATMOSFERA I POLECAM WIZYTE U PANI PAULINY! JEŚLI SZUKASZ FAHOWCA TO ONA ZDECYDOWANIE NIM JEST! CZESAŁA MNIE I FARBOWAŁA MOJE WŁOSY ,JA JESTEM ZADOWOLONO NA!100% SATYSFAKCJI:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja również polecam! Paulina farbuje mi włosy,ścina i zawsze jest ok =) czesała mnie również do ślubu i fryzurka była extra!
Polecam!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

tak i polecam omijać ten salon szerokim łukiem.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

dlaczego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

NIE POLECAM!! głównie NIE POLECAM PANI ASI- KOSMETYCZKI!! nie dba o klienta, w ost chwili zmienia terminy, robiłam u niej rzęsy to porażka!! chciałam uzupełnić to każdy się dziwił jak mam spartaczone te rzęsy :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A DLACZEGO JA TAM BYŁAM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!! WKOŃCU FRYZJER ZROZUMIAŁ O CO MI CHODZI:) WIĘŚ POROZUMIEŃA NASTĄPIŁA ODRAZU I MAM WKOŃCU ŁADNY KOLOR! NAPRAWDE POLECAMM.!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam do nich wykupiony grupon na rzęsy ale nikt nie odbiera od kilku tygodni telefonu. porażka!

ja tez wykupilam...czy mozna jakos te pieniadze odzyskac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

napiszcie go grouponu jaka jest sytuacja,oni wam oddadza kase
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

DZIEWCZYNY TA PANI AŚA JUSZ TAM NIEPRACUJE ! POZATYM ONA TAM TYLKO DZIERŻAWIŁA POMIESZCZENIE . UWAG I ZARZALENIA POD ADRESEM ATLANTIS. SĄ NIEWŁAŚCIW I NIE NA MIESCU .WŁAŚCICIELKA TESZ MIAŁA DOSYĆ WIĘC WYPOWIEDZIAŁA JEJ UMOWE Z POWODU BRAKU JEJ KOMPETENCJI .WIEM BO BYŁAM W STUDIO JAK PANI PAULINA STARAŁA SIE WYTŁUMACZĆ TEJ AŚCE NACZYM POLEGA PRACA Z KLIJĘTEM WIENC WPIERW SPRAWDZĆEKOGO OBJERZDZAĆE I KOMU ROBIĆE ANTY REKLAME!!

A ty sie naucz pisac!Widac ze to ktos od tego beznadziejnego salonu!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

PRZEPRASZAM ALE WYDAJE MI SIE ŻE JESTEŚ ODROBINĘ BESZCZELNA !!! TO NIE MOJA WINA ŻE JA JESTEM ZADOWOLONA Z USŁUG ATLANTIS I TAK ZAMIERZAM ZOSTAĆ ICH STAŁYM KLIJĘTEM I JESZCZE RAA POLECAM TEN SALON !!!!!:) A JERZELI CHOZI O PIZOWNIEĘ TO NIE KARZDY JEST IDEAŁEM!!!:) JA JESTEM ZADOWOLONA Z FARBOWANIA A PODEJŚCIE FRYZJERÓW W TYM SALONIE ŚWIADCZY O WYSOKIM PROFESJONALIŻMIE.BYĆ MORZE ZBYT WYSOKOIM DLA CIEBIE!!!!!I NIEMAM ZAMIARU NAUCZYĆ,BO JESTNI NIEKIEDY NIEZBYT KONFORTOWO :( PISAĆ GDYSZ JESTEM OSOBĄ NIEPEŁNOPRAWNOM POZBAWIONOM KOŃCZYN GÓRNYCH ! NASTĘPNYM RAZEM ZASTANÓW SIE DZIEWCZYNO !!!!! BO BRAK CI OGŁADY!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie da sie ciebie czytac Tatiano, chyba ta farba z tego cudownego salonu wyżarła ci mózg
a Twoja niepełnosprawnośc fizyczna nie ma nic do robienia takiej masy błędów
wstydź się
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Różni ludzie muszą ze sobą pracować i rzeczywiście nie popieram zachowania Pani Asi, ale przez pryzmat jej niekompetencji nie mogę wystawić złej oceny całemu salonowi Atlantis.
Od ponad pół roku regularnie korzystam z usług Pani Pauliny i czuję się w jej rękach bardzo bezpiecznie i dobrze. Każda wizyta w Atlantisie to nowa przygoda i pewna metamorfoza - bynajmniej w moim przypadku.
POLECAM Salon Atlantis i z pewnością do zobaczenia niebawem, Pani Paulino :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

jesteś bezczelna ...Agatko...jestem stałą klientka tego zakładu i zawsze pani Paulina wie o co mi chodzi ,dobrze doradzi i wybierze kolor..to fryzjerka do której się przychodzi i ona od razu wie w czym będzie ci dobrze...nie trzeba wymyślać i mówić jak się nie ma pomysłu...można zaufać i oddać swoje włosy w ręce Pani Pauliny z zamkniętymi oczami...

p.s masz problem co do mojej pisowni??????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To nie jest słuszne porównanie!
Mamaalanka - nie obrażaj ludzi, boto nie ładnie! Coś mi się wydaje, że dokładnie nie wiesz, o jakim salonie tu się rozmawia. Byłaś tam choć raz,bo wypisujesz takie opinie, że pękam ze śmiechu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

taki chu.. ta kobieta akurat wie co robi i pracuje zpelna odpowiedzialnoscia i dokladnoscia a ze jakis smieszny pracownik dal ciala czemu ona ma cierpiec skoro caly salon jak i pracownice daja 120% z siebie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zgadzam się z tym co napisal poprzednik bo bylam i sie przekonalam super atmosfera i super ludzie nie rozumiem tych negatywnych komentarzy bo co tu komu winna inna osoba ? Ja jestem po prostu zadowolona i tyle :D Nie mialam okazji wspolpracowac z ta pania ktora tak olewa klientow po za tym :D suuuper
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja tylko napisalam ze ktos tu robi blad na bledzie.Ale jak widac to wiecej tu debili,skoro nie rozumiecie moich wypowiedzi!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mam tam wykupiony goupon i wizytę na 5 listopada?
Czy wiecie czy to jest aktualne mimo,ze umawiałam się z panią która tam juz nie pracuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/pinup-trojmiasto/1348842
...strona www i galeria
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co Karina - jak tam wizyta?

PIN-UP-STUDIO to jakieś oszustwo!!! Wykupiłam ten Gruopon i nie mam najmniejszej szansy na jego realizację. Śmiem domniemywać, że pani Joanna Grygo to oszustka i naciągaczka. 'Osoba' nie odbiera telefonów, nie ma mozliwości spotkania jej w salonie przy ul. Srebrnej, z którym w tej chwili jeszcze współpracuje. Inna pani (fryzjerka), którą zastałam na miejscu, jak po dwóch tygodniach postanowiłam osobiście odnaleźć panią Joannę, tylko bezradnie rozkładała ręce. Powiedziała, że przyjeżdża wiele pań, które zostały oszukane przez tą naciągaczkę. Proszę o kontakt /przez opcję odpowiedz/ osoby, które również zostały oszukane przez tę panią.

Szczerze powiem ,że jetem zaskoczona. Mialam u tej pani wykupiony powszdni groupon do atlantis, bylam umowiona akurat w czasie jej przenosin na srebrna, data i godzina sie nie zmienily tylko miejsce,co dla mnie nie bylo problemem, co to za roznica w jakie miejsce trzeba dojechac. Aktualnie wykupilam drugi kupon juz na srebrna, po pierwszym telefonie nie dobralysmy dobrego terminu dla mnie ale na wzglad mojej pracy pomimo ,ze pani proponowala kilka, nie mialam problemu z dodzwonieniem sie. Z uslui za pierwszym razem bylam zadowola i mysle ze bede do p Asi wracac.

kobieto naucz sue gramatyki bo az oczy szczypia od tych kulfonów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam!!! Pani Paulina w ogóle nie liczy się z klientem, po prostu olewa, brak słów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja mam grupon na ścinanie włosów w Atlantis, chciałam go sprzedać bo ja nie mogę go wykorzystać, poprzednia fryzjerka za krótko mnie ścięła i teraz zapuszczam. Czy to ten numer nie odpowiada 519857771? Czy ktoś na niego dzwonił? A jeśli ten nr jest ok, to czy ktoś chciałby odkupić ten grupon? cena 30zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj widzę że tu jest do rezerwacji jednak inny nr 507 408 120 czy jest on aktualny? Ktoś wie?

Pani Paulina z pewnoscią nie jest profesjonalistką, odradzam szczerze !!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam, ja również miałam wykupiony Groupon do salonu fryzjerskiego Atlantis. Pomijając fakt, iż pod podany numer telefonu nie było możliwości dodzwonienia się (telefon nie odpowiadał), po wielu trudach i poszukiwaniach w internecie udało mi się w końcu znaleźć inny nr telefonu i skontaktować z Panią pracującą w tym salonie. Na moje pytanie dlaczego telefon podany w ofercie milczy, Pani poinformowała mnie że jak obsługuje klientów to nie ma możliwości odbierania połączeń, a numer komórki pod który dzwonię jest jej numerem prywatnym. Rozmowa nasza miała miejsce pod koniec listopada ubiegłego roku, a Pani umówiła mnie na wizytę dopiero na dzień 03.01.2012r. na godz. 16.00 tłumacząc się brakiem wolnych terminów, jednocześnie zapisując mój numer kontaktowy i obietnicą kontaktu w przypadku wcześniejszego zwolnienia się jakiegoś miejsca.
Zgodnie z wyznaczonym terminem stawiłam się w umówionym miejscu i cóż tam zastałam? Zamknięty salon!!! Jestem oburzona takim potraktowaniem, oczywiście nie wspomnę o braku możliwości kontaktu telefonicznego i próby wyjaśnienia o co w tym wszystkim chodzi: czy salon jest już nieczynny czy ktoś zapomniał o mojej wizycie?? Jednym słowem olewka klientów na maksa!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi Groupon zwrócił pieniądze.

Miałam zaproszenie do przystąpienia Grupona ale od razu wydawało mi się to wielkim cwaniactwem najlepiej jest mieć stały salon to i promocja i jakiś upominek jako stały klient się dostanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

BARDZO POLECAM TEN SALON...CENY PRZYSTĘPNE...OBSŁUGA BARDZO MIŁA...PRACUJĄ NA DOBRYCH PROFESJONALNYCH PRODUKTACH FRYZJERSKICH....JESTEM KLIENTKĄ TEGO ZAKŁADU ,I ZAWSZE BARDZO ZADOWOLONA WYCHODZĘ Z NIEGO CZY TO STRZYŻENIE,FARBOWANIE BALAYAGE CZY PASEMKA...POLECAM W 100%
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli ktoś szuka dobrego fryzjera , polecam fryzjera na ulicy przemyskiej 41 A.

Ciekawe czemu wszystkie posty pisane dużą LITERA zachwalające salon i tą super fryzjerkę Pauline mają wspólną cechę, OGROM BŁĘDóW !!!
Ciekawa zbieżność ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odwiedziłam ten salon ze trzy razy, ale na tym nie poprzestanę ;) Poza tym, że dziewczyny nie mają cukru, a mleko jest 3,2% nic mi nie przeszkadza...a wręcz przeciwnie. Miła atmosfera, fachowe doradztwo i przystępna cena. Myślę, że łatwo jest kogoś oczerniać poprzez stronę internetową, ale mam nadzieję, że dziewczyny są na tyle mądre i wszystkie negatywne posty mają "gdzieś" ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

TRAGEDIA!!!!
W "Salonie" czytaj zakład podrzędnej kategorii strasznie brudno i wszędzie panujący kurz. Byłam tam z kuponem grupera i strasznie się rozczarowałam. Pani Paulina lubi "bajki"opowiadać o tym jakim ona to jest dobrym fryzjerem. Robiła mi pasemka i z góry głowy ok. ale jak spięłam włosy do góry to moje włosy w ogóle nie wyglądały jabym wyszła od fryzjera po farbowaniu włosów(nieufarbowane odrosty). Efekt ładnych ułożonych włosów tylko po wyjściu z salonu a to nie o to tylko chyba chodzi, prawda?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/przedluzanie-i-zageszczanie-rzes-dojazd-gratis-na-terenie-rumi-i-gdyni-ogl4655861.html

pamietacie p asie? zobaczcie ostatnie slowa w ogloszeniu...

popieram, totalna tragedia - jest brudno, pani fryzjerka wrzeszczala cos do pani kosmetyczki prosto w moje ucho, nakladala farbe co chwila odchodzac by przeczytac smsa czy pogadac z kosmetyczka, zapalila papierosa a potem smierdzacymi palcami czesala mi wlosy. olewa klientke jak tylko moze, sciecie wlosow - 3 ciecia nozyczkami. "Salon Atlantis"...blagam, pomylka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja byłam w tamtym tygodniu na farbowaniu włosów z obcięciem.Kupon miałam z Grupona .Jestem bardzo zadowolona .Fachowa obsługa doradzono mi jakich kosmetyków mam używać.Ścięcie włosów profesjonalne.napewno będę tam nie raz.Nie pamiętam tylko imienia fryzjerki Była to energiczna młoda kobietka o ciemnych włosach.Dziękuję za fryzurę .Polecam 100%

Odradzam i firme i grupera

Wykupiłam na gruperze usługę w tym gabinecie za 89 zł. Przez dwa tygodnie nie mogłam sie dodzwonić i dopiero wtedy sprawdziłam opinie o tym zakładzie w internecie. Okazało się, że inni tez maja problemy ... i ze firma tłumaczy sie, że im ukradli telefon (stacjonarny!). W końcu się dodzwoniłam. Niegrzeczna kobieta, która odebrała, dziwiła sie, że chcę się umówić na termin popołudniowy. Najpóźniejsza godzina, jaką mogła zaproponować to godzina piętnasta, czyli w godzinach mojej pracy. Dziwiło ja też, ze proszę ją o dokładne wskazówki, jak dojechać do zakładu. W przeddzień wizyty okazało się, ze nie będę mogła urwać się z pracy. Od rana próbowałam dodzwonić się do zakładu i odwołać wizytę, ale oczywiście nikt nie odbierał i nie udało mi sie odwołać z 24-godzinnym wyprzedzeniem. W rezultacie gruper przepadł.
Prosiłam Grupera o interwencję, ale nie dostałam od nich odpowiedzi.
Szczerze radzę czytać opinie o firmie przed zakupem "okazyjnej" usługi na Gruperze.

Inne tematy z forum

Sklepy internetowe z odzieżą męską - proszę o opinie (25 odpowiedzi)

Polecilibyście sklepy internetowe, w których można dostać markową, męską odzież?

Sklep internetowy z markowymi ubraniami (95 odpowiedzi)

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i...

Kto zapuszcza włosy? :) (30 odpowiedzi)

Zabrałam się za zapuszczanie włosów - od lat miała krótkie, bardzo. Obecnie mija mi 4 miesiąc, są...