Rewelacyjne Biuro (1) Jesteśmy po wycieczce do Egiptu w Safadze. Obsługabiura była rewelacyjna.... Łukasz super wakacje (1) Właśnie wróciliśmy z Sharmu. Było rewelacyjnie I bardzo... Paulina Lejer sparwnie i miło (1) po raz kolejny skorzystałem z usług Agnieszki fachowa porada w wyborze... woland66
NAJLEPIEJ !!! (1) Kolejne wymarzone wakacje ! W marcu Teneryfa we wrześniu greckie Korfu .... K.J super!!! (1) Polecam wszystkim. Obsługa w 100% profesjonalna. Pozdrowienia dla pani... Maciej Gdynia super (1) Polecam wszystkim Panią Agnieszkę rzetelna osoba na odpowiednim stanowisku... aga Fantastyczna obsługa (1) Obsługa klienta na najwyższym poziomie :) cierpliwość, super kontakt... joanna Gwarancja udanego wyjazdu! (1) Wszystkim polecam! Pani Agnieszka wykazała się dużą cierpliwością wyszukując... i_ra wspaniałe wakacje (1) Pani Agnieszka wysłała mnie na wspaniały wypoczynek. Profesjonalne podejście... MW Doskonałość i profesjonalność (1) Pani Agnieszka jest czarującą i przemiłą osobą. Składając ofertę wie o czym... Mariusz Wojtowicz Fachowo i merytorycznie (1) Polecam z czystym sumieniem usługi ATravel Group. Kompetentna, merytoryczna i... Iwona cudowne wakacje (1) Z pelna odpowiedzialnoscia moge polecic biuro Pani Agnieszki. Po raz kolejny... Agnieszka Bardzo trafnie (1) Już dwukrotnie korzystaliśmy z pomocy Agnieszki i polecam. Hotel w Turcji... Kamil Gwarancja udanych wakacji :) (1) Witam. Zanim trafiłem do Pani Agnieszki byłem w kilku biurach. W jednym nie... Alex Wspaniałe wakacje - DZIĘKUJĘ!!! (2) Polecam wszystkim! Pani Agnieszka dopasowała ofertę idealnie pod moje... Kasia Polecam! (1) Profesjonalne podejście do klienta, duże pokłady cierpliwości w odpowiadaniu... Iza Wakacje na Majorce w Hiszpanii wrzesień (1) Dzięki Pani Agnieszce spędziliśmy genialny tydzień na Majorce w Hotelu Club... Justyna M. Grecja/Kos/wrzesień 2014 (1) Razem z żoną i 8-miesięczmą córką byliśmy we wrzesniu na wyspie Kos. Jako, że... Andrew Grecja w Czerwcu (1) Profesjonalna obsługa, serdeczne polecam. Wycieczka spełniła wszelkie... Monika L. Wycieczka marzeń (1) Pani Agnieszka idealnie dobrała wycieczkę, właśnie taką sobie wymarzyłam.... Monika L.