Mielony - opinia (1) Nie polecam, przyjeżdżając w wskazany dzień i godzinę, właściciel oznajmił że... Mielony Mc (1) Polecam.Bardzo dobra robota,auto naprawione.Polecam Darek Solidna firma (1) Wszystko zrobi uczciwy człowiek nie naciąga i szybko godny polecenia Arek
Profesjonalnie i szybko. (1) Bardzo dobry, dokładny i realizujący naprawy w ustalonym terminie mechanik.... Piotr Bardzo dobry warsztat (1) Jeśli oczekujesz usług na wysokim poziomie to polecam właśnie to miejsce.... A.S. IDEALNIE (1) Błyskawicznie,bez zbędnych dyskusji - naprawione Rewelacja oLo Polecam (1) Dotrzymuje terminu, konsultuje zakupy z klientem, śmiało można mu oddać... Alex Auto Mówiński (1) Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa za przystępną cenę. Solidny mechanik... Waldek Jessicab - opinia (1) Co tu dużo mówić. Serdecznie polecam! Jessicab bmw - opinia (1) polecam bmw GORĄCO POLECAM! (1) Do tej pory mój samochód był naprawiany w serwisie VW. Po 5 nieudanych... sebastian Serdecznie polecam (1) Korzystałem kilka już razy z usług pana Mówińskiego jestem bardzo zaqdowolony... Rafał Toyota - opinia (1) W firmie dobrano mi nowe opony letnie za przyzwoitą cenę ale w dobrej... Toyota Polecam (1) Polecam wszystkim użytkownikom samochodów.Obsługa miła ,rzetelna i... Bogdan POLECAM SERDECZNIE (1) Kilka razy skorzystałam z usług pana Mówińskiego i jestem bardzo zadowolona.... dangie Profesjonalna i miła obsługa (1) Byłem kilkakrotnie na mechanice, zawsze wyjeżdżałem zadowolony. Do tego... Listonosz PROFESJONALIZM ZA ROZSADNĄ CENĘ (1) Gorąco POLECAM, Profesionalny zakład z miłą obsługą i przystępnymi cenami Wojtkowiak Paweł