jan - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... jan BM - ocena (1) znakomity serwis o szerokim zakresie obsługi, od kilkunastu lat serwisuje tam... BM Pepe - opinia (1) Bardzo dobry mechanik. Rewelacyjny kontakt zarówno z panią z recepcji jak z... Pepe
Ocena klienta, nie "przyjaciela rodziny" (1) zwięźle: korzystałam z około dwudziestu serwisów klimatyzcji na przestrzeni... Żona Piotra Szybko, fachowo i solidnie (1) Robilem serwis klimatyazcji - usluga solidnie i fachowo wykonana. Mily... Michal Fachowa i profesjonalna naprawa (1) Dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu, Pracownicy warsztatu uporali się... Adam Leo (1) Dziękuje za miłą i sprawną obsługę.Polecam ten warsztat Gdańsk zadowolony (1) Wiitam wszystkich ktorzy chca dowiedziec sie po opiniach jak tam jest,jestem... BOLO Szczerze polecam- również do wystawiania każdej opinii,żeby obraz był zgodny z rzeczywistością (1) Weszłam tutaj, żeby znaleźć numer telefonu, bo gdzieś mi się zawieruszył i... Iza Szczerze polecam- również do wystawiania każdej opinii,żeby obraz był zgodny z rzeczywistością (1) Weszłam tutaj, żeby znaleźć numer telefonu, bo gdzieś mi się zawieruszył i... Iza