polecam wymiana pompy oleju w blb (1) chlopaki znaja sie na tym co robia zreanimowali moje blb chodzi jak zegarek... mariusz holland a4 b7 blb Śmietnik!! (1) bardzo ambitna firma!! brawo!! tylko 1 nr telefonu którego nikt nie odbiera!!... klient Bardzo sympatyczny zakład (2) Po odbiór samochodu przyjechałem ze środy na czwartek. Autko tak jak mi... Henryk B
Pierwszy negatyw na trojmiasto.pl? (1) Przyszedł czas aby wystawić opinię warsztatowi AZ. Opiszę chronologicznie; 16... Wioleta Audi A4 2,0 TDI (1) Wykonano prace przy moim samochodzie polegające między innymi na wymianie:... Piotr Audi A6 2,0 TDI 140KM BRE 05.2006 (1) Z poczatku sie zastanawialem czy warto jechac z Opola do Gdanska 520km. gdy... marcin korol Audi A6 3.0 TDI i problem z klapami (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Chłopaki z wielkim zaangażowaniem podchodzą... pantek Audi A6 2.0 TDI BLB (1) dzięki chłopaki za robotę, auto chodzi jak złoto i wreszcie jadę na pewniaka... Łukasz - Katowice 2.0 tdi blb (1) miło i profesjonalne usuniecie wady fabrycznej tego silnika marcin Audi 2.0 TDI (1) Usuniecie problemu napędu pompy oraz wymiana rozrządu szkoda tylko ze nie... bart Audi A4 2.0 TDI (1) Byłem na wymianie rozrządu, przy okazji chłopaki usunęli problem napędu pompy... Jaro