AZ Finanse Gdynia ul.Bema

Czy ktoś może wie jak tam się w ogóle się pracuje?
pozdrawiam Was
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: AZ Finanse Gdynia ul.Bema

Pośrednictwo finansowe.Kompleksowo produkty i usługi finansowe;).Ze względu na specyfikację pracynie polecam świeżakom w branży.Przydaje się doświadczenie :ubezpieczenia,plany emerytalne itd.Dobre relacje z klientem,kreatywność,i dobra organizacja własnej pracy.Własna baza danych/klientów (nawet jak w tego typu pracach ją dostajeszjest do bani),lub odrobina wysiłku( i własnej inicjatywy)w jej stworzeniuTO PODSTAWA,BEZ NIEJ UTONIESZ;).Wynagrodzenie zależne od osiąganych rezultatów.Nie ma lekkozaznaczam od razu.Praca wymaga dużych nakładów czasu,często kosztem życia prywatnego. Mogę nt.pracy doradcy klienta,w tego typu instytucjach długo pisać.Pracuję już kilka lat,wiele widziałam;).Jak jest na Bema,w AZ...?Nie wiem.Najlepiej będzie,jak sam/a,o tym się przekonasz.
A może ktoś z Państwa wyrazi swoją opinię o pracy w tym miejscu?Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...