Aaaabra

Naprawa i serwis AGD

Gdynia, Chwarznieńska 4

Marek Z. - ocena (1) super usługa Marek Z. Marek Z. Kamila - ocena (1) Szybko i profejonalnie Kamila Filip - ocena (1) Ekspresowo i profesjonalnie! Filip
Romek - ocena (1) Polecam szybką reakcją naprawą i zadowolenie zony Romek C.D. - opinia (1) Nie polecam. Umawia się, nie przychodzi i nie odbiera telefonów. C.D. Bogdan - opinia (1) Niestety, całkowity zawód. Lekceważenie klienta. Mimo potwierdzeń o przyjęciu... Bogdan Polecam (1) Naprawa płyty indukcyjnej szybko sprawnie w miarę cenowo tak jak wszędzie za... Konrad Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu naprawy pralki , pan wczesniej jakieś... Krzysztof Polecam (1) Przez przypadek wylamaly sie drzwiczki od zmywarki. Szukajac wlasciwego... KaFi UWAGA NIEKOMPETENTNY, NIEUDOLNY PSEUDOFACHOWIEC !!!!! (2) Dużo do opowiadania.... Przyjechał, nic nie zrobił (oprócz armagedonu w... Teresa F. Wymiana grzałki szybko, sprawnie, ale moim zdaniem zbyt drogo (1) Po wyjeździe majstra i zobaczeniu jak wygląda grzałka okazało się, że... Michał Polecam (1) Witam,polecam Pana Artura .szybki kontakt szybka wymiana grzałki termoobiegu... Krzysiek Zdecydowanie Polecam (1) Szybki kontakt,szybki przyjazd ,szybka naprawa pralki i to w sobotę bez... Kamila Bardzo polecam (1) Witam polecam pana Artura szybki kontakt. Po przepieciu zwarciu w domu... Wojtek Polecam (1) Polecam serwis szybki kontakt oraz serwis zmywarka naprawiona blyskawicznie kamila Żenujący poziom usług (1) Zespuł nam piekarnik, pogłębiając usterkę z lekkiej na straszną, skasował 250... Magda Zadowolony klient (1) Ja jestem zadowolonym klientem polecem zdecydowanie szybka reakcja oraz... Zygmunt Aboslutnie przestregam przed nieuczciwym i nieudolnym. (2) Absolutnie odradzam! Naprawa nie została wykonana pomimo zaliczkowej zapłaty... Krzysztof TRAGEDIA - NIE POLECAM (1) Stanowczo nie polecam tego pana. Mało fachowy i bardzo drogi. kk513 Dewastator (1) Do zepsutej pralki i zmywarki przyjechał Pan z firmy Aaaabra. Po krótkiej... Poszkodowany